Site Adı: Firma tanıtım rehberi
Site Adresi: www.firmaeklee.com
PageRank Değeri: PR0
Açılış Tarihi:] 01.09.2014
Kullanılan Yazılım Dili: WordPress
Site Açıklaması: Türkiyedeki tüm sektörel firmaların tanıtım ve reklamlarını yapmalarını sağlamak amacıyla kurulmuş kurumsal hizmet sitesi

Ticaret hayatına atılan her firmanın kendini tanıtması, yeni müşteriler edinmesi ve üretim yapıp insanlara hizmet verebilmesi için reklam yapması zorunlu bir ihtiyaçtır. Reklam içinde firmayı tanıtan tabela, totem gibi araçlar değil daha çok kişiye ulaşabilecek kanallar kullanılmalıdır. Bunun içinde TV, gazete, açık hava reklamları, radyo reklamları kullanılsa da bunlar için işletmelerin ciddi bir bütçe oluşturması gerekir.

Bende bu zorlu rekabet ortamında firma sahipleri için ürün ve hizmetlerini ücretsiz tanıtmaları amacıyla bir rehber site kurdum Firmaeklee.com olarak tüm firma sahiplerini bedava reklam yapmaları doğrultusunda siteme bekliyorum.

İnternet üzerinden hizmet veren firma ekle sitemizden işletmeler reklamlarını ücretsiz olarak yapabilirler. Yani reklam için herhangi bir bütçe oluşturmaya ve sermayeye gerek yoktur. Böylelikle de maliyetsiz bir şekilde firmanızı tanıtır ve daha çok müşteri toplamaya başlar, sitenize ziyaretçi çekersiniz.

İnternet üzerinden yüzlerce firma kayıt sitesinin olması nedeniyle bazı siteler sağladıkları faydalar ile hem müşterilere hem de ziyaretçilere avantaj sağlar. Bunlardan biri de firmaeklee.com internet sitesidir. Diğer tanıtım sitelerine oranla web ara yüzünün sade ve anlaşılır olması, sektörlerin kategorize edilmesi, işletmelerin fotoğraf ve tanıtım yazmasına olanak sunan veri tabanı, kolay ulaşabilir hosting alt yapısı, Google Earth üzerinden otomatik konumu gösterme gibi daha onlarca özelliği ile firmaeklee.com diğer sitelere oranla oldukça avantajlı.
Ayrıca firmaeklee sizin yerinize kendi reklamını sürekli olarak farklı kanallar üzerinden ücretli reklam vererek ziyaretçi sayısını her geçen gün arttırır. Buna ek olarak SEO hizmetleriyle hem kendi hem de sizin sitenizi arama motorlarında üst sıraya çıkaran firmaeklee bu sayede sizlerin kısa zamanda daha çok tıklanma almanızı sağlar. Sizde ücretsiz firma ekle hizmetinden yararlanıp daha çok müşteri kazanırsınız. Dilerseniz de Gold ve Platin üyelik paketlerinden size uygun olanını seçerek daha fazla avantajdan yararlanabilirsiniz.

Firmanızı ücretsiz olarak aşağıdaki linkimize tıklayarak ekleyebilirsiniz.

http://www.firmaeklee.com/firma-ekle/