lostyazilim
tr.link

Lastik Fiyatları

2 Mesajlar 628 Okunma
lstbozum
tr.link

ercangulcay ercangulcay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Sistem Analisti
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 11 / 45
  • Ticaret 7, (%100)
Merhabalar,

3 yıllık otomotiv sektöründe kurumsal blog tecrübesi sonrası kendime aynı sektörde bir proje daha hazırlamak istedim. Yılda 2 kez değişen, hem yerli hem yabancı birçok markanın sektörde yer aldığı tüm kelimelerinde aylık 1 milyondan fazla aramanın gerçekleştiği oto lastik üzerine bir site açtım.

2016 Aralık ayında yayına aldığım lastikfiyatlari.org ile güncel lastik fiyatları, lastik modelleri, yeni kampanyalar ve ipuçları gibi konulara yer veriyorum. Hedef kelimelerde kısa zamanda yaklaşık ikinci sayfalara gelmeye başardım. Biraz site hitini yükseltince lastik markaları, bayileri yada e-ticaret siteleri ile iş birliği yapmak istiyorum.

Site kurulumu, içeriklerin hazırlanması, geliştirmesi ve seo işlerinin tamamı bana ait ve bunları çalışmış olduğum işimden artan zamanlarda yapmaya çalışıyorum.

Siteyi daha fazla geliştirebilmem için sizlerinde görüş ve önerileri benim için önemlidir.

Adres: lastikfiyatlari.org

wmaraci
reklam

gaste gaste webibo.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilişim uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** O**
  • Mesajlar 632
  • Beğeniler 114 / 346
  • Ticaret 4, (%100)
Çok zekice düşünülmüş başarılı olması çok yüksek bir projedir. Tebrik ederim.

Bu sistemlerde çok gösteriş yapmak yerine eğer ciddi anlamda firmaları takip eder ve fiyatları güncel tutarak, kullanımı basit bir site haline getirebilirsen kısa zamanda iyi yerlere gelirsin.

http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/binek-otomobil-lastikleri#type=type_2

Şu sayfada olduğu gibi olayı basite indirge proje tamamdır.
ercangulcay

kişi bu mesajı beğendi.

Yok imza falan
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al