Merhaba Arkadaşlar İlk olarak Kısaca LOL'den bahsedelim:

League of Legends, temelinde Warcraft III için geliştirilmiş DotA-Allstars haritasının eski düzenleyicisi / yapımcısı Guinsoo’nun elinden çıkmış bir projedir. DotA-Allstars’ı güncellemeyi bıraktıktan sonra Guinsoo çevresinde bir kadro oluşturarak Riot Games firmasını kurmuş ve DotA’nın Starcraft üzerinden temel aldığı AoS (Aeon of Strife) konseptini temel alacak bir oyun olarak geliştirmeye başlamıştır. Oyun endüstrisi firmalarının dikkatini çekmeyi başaran Guinsoo birçok firmadan finansal destek görmüş ve oyunu tam hızıyla geliştirmeye başlamıştır. Önceleri kapalı betada çok az kullanıcıya hitap edip onları dinleyerek oyunun ilk beta testlerini başarı ile sonlandırdıktan sonra yakın zamanda açık betaya geçip League of Legends’ı oyunu oynamak isteyen beğenisine sunmuştur. Birçok siteden oyunculuğa ve oyun yapımcılığına getirdiği yeni bakış ile yüksek notlar edinmeyi başarmıştır.

League Of Legends Şuanda 3. Yılına gelmiş, oyuncu sayısı milyonlara ulaşmış bir oyundur. Oyundaki Türk oyuncu sayısı artmasıyla bizde forum açma ihtiyacı duyduk.Kısaca Sitemiz

Sitemiz 30/01/2012 tarihinde Joomla alt yapısıyla portal olarak açıldı. Ardından aldığımız karar ile 25 Şubat 2012 Tarihinde forum'a çevirildi. Şuanda Mybb alt yapısıyla hizmet vermekteyiz.

Amacımız ise League Of Legends'i Türkiyede sahipsiz bırakmamak ve herkeze gerekli bilgiyi doğru ve tam olarak verebilmektir.

Sitemiz yeni olmasına rağmen yakında bir çok etkinlikle kendisini gösterecektir. Sadece League of Legends türk oyuncularının ilgisine ihtiyacız.



Saygılar League Of Legends Türkiye Ekibi