lostyazilim

League of Legends RP Kod Bulucu

3 Mesajlar 1.120 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Merhabalar. Öncelikle sitemiz herhangi bir warez içermemekle birlikte, bu yaratılan kodlar rastgeledir. Çıkma ihtimali 24! olmaktadır. Yani herhangi bir hile hurda bulunmamaktadır. Rastgele oluşturulan kodlarla gerçek kodlar bulunmaya çalışılır.

Tasarım olarak kendi emeğimdir ve ilk kez bir web tasarım yaptım.

LoL Generator girerek sitemizi değerlendirmenizi bekliyoruz.

wmaraci
reklam

OiS OiS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci / Programcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)
Hocam her ne kadarda para vermeyip kullanmak istesem bu yapılan etik değil. Wmaracı'ndan böyle bir şey çıkması ayrıca üzücü. Adamlar hergün kafa patlatıp emek harcasınlar siz tek kazancı olna RP'yi ücretsiz şekilde verdirmeye(Ne kadar doğru çalışıyor bilmiyorum) çalışıyorsunuz. Beni dinlermisiniz dinlemez misiniz orasınıda bilemem ama adamların haklarına geçme. Daha iyi projeler yapabilirsin. İyi çalışmalar.

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
OİS hocam ne demek istediğinizi anladım fakat warez desen değil, yasalara aykırı olduğunu da sanmıyorum. Herhangi bir çalıntı rp-pin de değil. sadece değerlendirmeleri almak için açtım konuyu. kodlar normal kodlarının uzantısı ile rastgele kodlar üretiyor ve bunun tutma ihtimali düşük ama denedikte ihtimal artıyor. LoL'un kurucuları zaten yeterince kazanıyor. emektir anlarım ama insanlar para vererek mahkum olmamalılar. benimde para kazanma gibi bir amacım da yok sadece kodlamayı böyle değerlendiriyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al