lostyazilim
tr.link

League Of Legends Video Portalı

5 Mesajlar 516 Okunma
acebozum
tr.link

OiS OiS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci / Programcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)
League Of Legends(LoL) Türkiye'de ilgi gün geçtikçe daha çok artıyor. Her yerden LoL olarak anılan bu oyun nedir diyen arkadaşlarımız vardır. Bunlar için kısaca açıklamak gerekirse gerçek zamanlı yani online strateji oyunudur. Oyun sektöründe MOBA türünde bilinir. Özellikle yapımcısı olan Riot Games Türkiye ofisini açtığı günden beri yatırımlarını Türk oyun sektörüne yapmaya devam ediyor.
Her yıl yaptığı turnuvalar ile Türkiye'de eSpor'un gelişmesinde çok önemli rol oynamaktadır.
Bizde desteklerimizi sağlamak için ve Türk oyuncularına özel bir portal açmayı karar verdil. Şuan sitemiz açık olarak hizmetine devam etmektedir. Hergeçen günde site kendine yeni özellikler getirerek kendini geliştirmeye devam ediyor. Genel olarak league of legends videoları bulunmaktadır. İlerleyen zamanlarda birçok sihirdarın videolarını bulabilir. Hatta kendi videolarını koyabilirsiniz.

Site: League Of League Video Portalı

wmaraci
reklam

ucretliseo ucretliseo http://www.indirxl.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hemşir
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 18 / 40
  • Ticaret 10, (%100)
site güzel hayırlı olsun, ( oyundan kesinlikle uzak durun eğer yakın zamanda bir sınavınız va kritik bir okulunuz var ise , kpss var ve bırakmak zorunda kaldım :))

• Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)

Seo adlı üyeden alıntı

site güzel hayırlı olsun, ( oyundan kesinlikle uzak durun eğer yakın zamanda bir sınavınız va kritik bir okulunuz var ise , kpss var ve bırakmak zorunda kaldım :))

Eğer oyun firmanız veya oyun siteniz yoksa sadece boş zamanlarınız oyun oynayın. Bu tüm oyunlar için geçerlidir :) LoL bence gerçekten hakkını veren bir oyun özellikle Türkiye'ye yaptığı yatırımlar ile de bu başarısını bir adım daha yükseltiyor.

Yorum için teşekkürler. Mümkün olduğunca geliştirmeye çalışıyorum.

ucretliseo ucretliseo http://www.indirxl.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hemşir
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 18 / 40
  • Ticaret 10, (%100)

OİS adlı üyeden alıntı

Eğer oyun firmanız veya oyun siteniz yoksa sadece boş zamanlarınız oyun oynayın. Bu tüm oyunlar için geçerlidir :) LoL bence gerçekten hakkını veren bir oyun özellikle Türkiye'ye yaptığı yatırımlar ile de bu başarısını bir adım daha yükseltiyor.

Yorum için teşekkürler. Mümkün olduğunca geliştirmeye çalışıyorum.

Aslında Lol şuan ülkemizde Esport alanının en büyük reklamcısı , çok yakında sanırım ülkemizde de patlama yapacak Esport alanı. Şuan sanırım Esporcu lisansı da alınabilmekte ülkemizde.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)

Seo adlı üyeden alıntı

Aslında Lol şuan ülkemizde Esport alanının en büyük reklamcısı , çok yakında sanırım ülkemizde de patlama yapacak Esport alanı. Şuan sanırım Esporcu lisansı da alınabilmekte ülkemizde.

Aynen öyle geleceğin mesleği olabilir. Özellikle uluslararası eSpor'a ulaşmak. Bizde elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al