Android platformdaki hızlı yükselişten dolayı Google Play Store'de yayınlanan oyun ve program sayıda eş zamanlı olarak yükselmektedir. Tabi birçok oyun ve program yapımcı firmada yaptıkları eşsiz güzellikte oyunlar sonrası bizlerden istediği meblağ oluyor. Tabi bunuda hepimizin karşılayabilmesi imkansız. Android oyunlar aramızda bulunan öğrenci kesim, işsiz kesim ve ülkenin bulunan bu durumundan dolayı kimselerde telefonda oynanabilen bir oyun için para ödemek istemiyor.
İos işletim sistemlerine göre oldukça açık kaynak sunan Android platformlara yazılan uygulamarında açıkları fazla oluyor. Bunu kendi lehine çeviren bir grup ise belli başlı oyunların hileli apk dosyalarını internette paylaşıyor. Bende zenginlerin daha zengin olduğu, geliri az olanlarınsa para ödemeye mecbur bırakıldıkları bu sisteme karşı gelerek yapılan hileli apk dosyalarını sitemde paylaşıyorum. Yakın zamanda reklam almayı düşünmüyorum.
Amacım tamamen ziyaretçilerin istedikleri oyun veya programların hileli apk dosyalarını sitede paylaşarak geniş bir kesime hitap edebilmek. Android apk paylaşım siteleri arasında kendi adımıda duyururak geleceği parlak kalıcı bir site olmayı hedeflereyerek bu işe koyuldum. En yakın zamanda çıkan oyunların hileli versiyonlarını sizle buluşturmak istiyorum.
Özellikle online oyunlar için istenen meblağlara bakacak olursak zengin kesimin istediği her oyunda en iyi zevk alarak oynayabildiğini istediği özelliğin parasını ödeyerek aldığı için sanal ortamlarda bile sınıf farklılıkları oluşuyor. Madem onlar istediği özelliği parasını ödeyerek alabiliyor, neden bizde onlar gibi eşit olamayalım.
Yeni işe koyulduğum bu sitem için sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum...:D
hile apk indir