Kazanç ortaklığı ile ekibimize katılacak genç girisimci ve oyun dünyasına yön
vermek isteyen arkadaşlar arıyoruz. İnternational büyüyen ekibimizde bir koluda sen kap karşılıklı iki el atalım.
Biz Let's Play olarak oyun yapımcıları ve oyuncuları bir araya getirn bir topluluğuz. Çok yakın tarihte devasa topluluğumuza ait platformumuz aktif olacak.Oyun dünyasına yön vermek isteyen herkezi platform açılışına davet ediyoruz. Açılış tarih ve saati instagram hesabımızdan yayınlanacaktir
Aranan Pozisyonlar:
1- Oyun Dağıtıcıları:
#referans sistemini kullanarak internetin ve sosyal ağların dal ortasında fing atarak referans birakacak gerekirse player ne ulen ben alasına head shot attim diyip direk temasla referans verecek babayigitler
2- Beta testi oyuncuları
#yapilan her oyunu oynayacak reklam veren ortaklarimizin isteklerini tamamlayacak Oyunlarda ki böcekleri bulup oyun gelistiricisine hata raporu yazacak ve son olarak reklam verenlerin uygulamalarını överek GAMER POST oluşturacak kıvrak zekaya sahip stratejistler.
Oturduğun yerden oyunları eleştirmek kolay yiyorsa beraber çalışalım. :D
Hepinizi instagram adresimize bekliyorum detayli bilgi almak isteyenler sayfaya mesaj olarak iletebilir veya benimle iletisime gecebilir...
https://instagram.com/letsplayengines?igshid=1xbgab83o6ls3