Liderlik Becerileri | Liderlik. Mentorluk ve KVKK Danışmanlık Hizmetleri

Liderlik Eğitimleri
İşletme yönetiminin başarısı için liderlik gerekli bir unsurdur. Günümüzde yeni teknolojiler ile değişimin çok hızlı olması, rekabetin artması gibi nedenlerle işletmelerde liderlere olan ihtiyaç hızla artmaktadır.

Bu eğitimin amacı; şirket yöneticilerine çağdaş yönetim tekniklerini ve etkin liderlik yaklaşımlarını göstererek sevk ve idare kabiliyetlerini geliştirmektir. Bu tip yöneticiler yol gösteren, harekete geçirebilen, birleştirici, motive edici, etkileyici kişiler olup şirket verimliliğini artıran faaliyetlerde bulunacaklardır.

Yönetim danışmanlığı nedir?
Yönetim danışmanlığı bağımsız ve uzman kişiler tarafından, yönetim, organizasyon, uygulama yöntemleri ve metodlarına ilişkin problemlerin teşhis ve araştırılması, uygun faaliyetler tavsiye edilmesi ve bu tavsiyelerin yerine getirilmesine yardımcı olunması alanında verilen hizmetlerdir.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu Uyum Projesi Danışmanlığı
6698 sayılı Kişisel Veri Koruma Kanunu ile ilgili ,şirketlerin bu kanunun öngördüğü her türlü teknik ve idari tedbirlerin alması konusunda son 1 yıldır şirketlerin uyum projelerinde danışmanlık yapmaktayım.

7 Nisan 2016 tarihinde ,yani 2 yıl önce TBMM ‘de kabul edilen bu önemli kanunun içeriği hakkında görsel ve yazılı basında nerdeyse hiç yer almadığını ve kamuoyunu bilinçlendirme konusunda resmi ve özel kurumların yeterli çabayı göstermediğini düşünüyorum.Bugün itibarıyle iş dünyasında kişisel verilere dokunan her gerçek kişi, özel ve kamu kuruluşlarının büyük bir risk altında olduğunu söylemek zorundayım.


Liderlik Becerileri