Merhaba arkadaşlar Sizlere Yeni Kurmuş olduğum link Kısaltma Servisimizi tanıtmak istiyorum...

Sitemiz henüz Bu gün kuruldu ve çok gelişmiş özelliklerle karşınızda. Sitemiz Tamamen ücretsiz olup sınırsız sayıda link kısaltabilirsiniz.

Özellikler :

kısaltmak istediğiniz URL ye özel isim verebilme imkanı (Örnek : linkkisa.com/özelisim) bu şekilde kısaltmalar yapabilirsiniz. Ayrıca kısaltmış olduğunuz linklere özel şifre belirleyebilirsiniz...

Özel panelimiz'den 5 adet site ekleme imkanı, Ne işe yarıyor ? Kısaca özetlemek gerekirse, Özel sayfa oluşturarak belirmiş olduğunuz sayfanızın reklamını yapabilirsiniz. Tam ayrı sayfa oluşturarak kısaltmış olduğunuz linkinizi özel sayfanızda sitenizinin reklamını vererek yayınlayabilirsiniz. Bu özellik Şuan için ücretsiz İleride Premium üyeler yararlanacak. 5 ayrı site 5 ayrı sayfa demek oluyor kısatmış olduğunuz URL nizi dilediğiniz reklam sayfanızda belirtmeniz mümkündür..

%100 gerçek zamanlı anlık istatistik, kısaltmış olduğunuz linkleri dünyanın neresinden tıklandığını anlık görebilirsiniz. Link kısaltma sitesi olarak bu özellikten çok memnun kalacağınızı düşünüyoruz.

Daha saymakla bitmeyen bir çok özellik mevcuttur sitemizi incelemenizi öneriyorum arkadaşlar. Ayrıca öneri ve tavsiyelerinizi'de bekliyorum..

Sitemiz : http://www.linkkisa.com/