Logo Go 3 ürünü Logo Yazılım tarafından kobi ürünleri kategorisinde üretilmiş muhasebe programıdır. Logo Go 3 eski sürüm Logo Go Plus'a nazaran yenilikçi arayüze sahip, kullanıcı deneyimini önemseyen yepyeni bir platforma sahiptir.

GO 3 içinde yer alan formlara yeni alanlar ekleyebilir, bu alanlarla listelerde kolayca arama yapabilirsiniz. GO 3’ün bu özellikleri, programlama dili bilmeye gerek duymadan kolay ve hızlı görsel uyarlama ile geliştirilen formları kullanıcı bazında da özelleştirmeyi mümkün hale getiriyor. Ayrıca, GO 3 ile oluşturulan formlara sihirbaz yardımı ile eksiksiz bilgi girişi yapabilirsiniz.

Logo Go 3 demosuna ve Logo Go 3 fiyat listesine ulaşabilirsiniz.

Logo GO 3 ile anlık stok durumunuzu izleyebilir, stok seviyelerinizi rahatlıkla kontrol altına alabilirsiniz. Stok maliyetlerinizi ise artık çok daha belirgin bir şekilde takip edebilirsiniz. Ayrıca, GO 3 ile stok kartlarınızı en ince detayına kadar
görüntüleyebilir, resim ekleyebilir, birden fazla birim tanımlayabilirsiniz. Sınırsız sayıda barkod tanımlarken, ürünlerinize seri ve lot numarası da ekleyebilirsiniz. Maliyetlendirme yönteminizi seçerek malzeme bazlı maliyetinizi takip edebilirsiniz.

http://www.logogo3.com