lostyazilim
tr.link

Lütfen yardım !!!

3 Mesajlar 745 Okunma
acebozum
tr.link

eyorganizasyon eyorganizasyon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek organizasyon
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhabalar;
www.erkanyukselorganizasyon.com adında bir sitem var,wmaracı'nı daha önce duyan sıradan bir kullanıcı ve firma sahibiyim.Daha önce 4 adet domainim vardı ancak sağolsun site tasarımı adı altında ödeme yaptıgım işlerimi yapan arkadaş toz oldu ve siterleri kapatmış.Bende mecburen firma logosu ve yan ürünler basıldıgından adı uzun bu siteyi almak zorunda kaldım...
Sizlerden isteğim veya ricam şudur ki,şuan bu site 1 aylık ve adwordse reklam verdim.Ancak sitem ve aldığım diğer domainlerle ilgili kendim yapılandırabilmek çabalamak bişeyler yapmak istiyorum.Sitelerim sizlerin yazdıklarını okuduğum kadarıyla özgün içerik tamamen el yazım bana aittir başlıklar resim başlıkları vs gibi.Bu siteyi bi arkadaşım saolsun yaptı ama ben ilgilenmek zorundayım.Alexa sıralamasına nasıl sokarım.Nasıl yukarı taşırım lütfen yardımcı olun.Çünkü kodlama panel vb diğer terimlerden anlamıyorum.
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Yada uygun bütçelerle yapabilecek biri varsa izmirden tanışmayı çalışmayı bana öğretmesini isterim...
saygılarımla...

elektronikssl
webimgo

lhteam lhteam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 8 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Çok detaya girmişsin, gerek yok uzun uzun yazmaya bence :D .
Alexada yükselmen için websiteni ziyaret eden kullanıcıların artması gerekir.
Websiten ziyaretçi artırmak için uygun bir site değil.
Sadece arama motorlarından ziyaretçi alırsın.
Arama motorlarından çok ziyaretçi alman içinde içeriğinin(ürün,resim,yazı) çok olması lazım.

eyorganizasyon eyorganizasyon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek organizasyon
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Saol dostum,zaten fan sayfası vb film sitesi gibi değil tabiki.Derdimi anlatmak istedim:) organizasyon işi yapıyoruz reklamların haricinde siteyle ilgili neler yapabilirim başka üste çıkmak daha çok tıklanmak ön sayfalarda yer almak için,yardımcı olurmusun ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al