Luvoco Kahve Bayilik & Franchise

İstanbul merkezli kahve – cafe konseptli firmalar arasında yer alan Luvoco Kahve bayilik & franchise sistemini aktif etti.

Firma, Türkiye’nin her yerine franchise veriyor. Sistem hakkında henüz net olarak bilgiler sağlanmamış olsa da, ortalama 200 bin liralık yatırım bedeline sahipseniz eğer Luvoco Kahve‘den bayilik alabilirsiniz.

Türkiye pazarına yeni giren Luvocu’dan bayilik alabilmek için AVM yada şehrin en işlek caddesinde minimum 120 metrekare dükkana ihtiyaç duyulacak. Firma ile iletişime geçtikten sonra, firmanın franchise ekibi tarafından bilgilendiriliyorsunuz. Anlaşma sağlandıktan sonra Eğitim ve Yer desteği sunuluyor.

Ayrıca Luvoco’da Corner ve Kiosk sistemine sahip franchise şansı da bulunuyor. Bu sistemde bayilik yatırımı ise yok denilecek kadar az. Luvoco’nun isim hakkı bedeli ise 5 bin lira.

LUVOCO, en gurme kahveseverleri bile memnun edebilecek mükemmellikte bir kahve keyfi sunuyor. İzin verirseniz size damak zevkinize özel bir fincan kahve sunalım.

CLASSICO, Zengin & Derin: Özellikle kahvelerinde sert ve güçlü tat sevenler için üretildi. Yoğun kavrulmuş tadıyla öne çıkıyor.

RAFFINATO, Rafine & Farklı: Kahvesini orta sertlikte sevenler için.

AMOROSO, Yumuşak & Nazik: Hafif kavrulmuş ve yumuşak kahve sevenler için.

Şirketimiz 1995 yılında kurulmuş olup organik kahve üretimini gerçekleştirmektedir.Türkiye pazarına yeni girmiş olup sağlıklı kahveyi bizlerle tanıştırma imkanı sunmaktadır.

Ganoderma Lucidum mantarının ekstraktı ile harmanlanmış özel antioksidan özellikli, her damak tadına uygun organik kahveler ve özel içecekler ürünlerimizi oluşturmaktadır.

BAŞVURU SÜRECİ
Yatırımcı adaylarımız, kişisel bilgileri ve yatırım istekleri ile ilgili bilgilerin bize ulaşması için öncelikle iletişim bilgilerimiz üzerinden bize ulaşır ve iletişim süreci takip edilir.
Başvuruda bulunan adaylar öncelikle isim hakkı bedeli olan 5.000 TL’yi ödeyerek Luvoco isim hakkına,1 adet kahve makinesine ve kahvelerimizi içeren ürün paketine sahip olurlar.Ardından web sitemiz üzerinden bayilik formu doldurarak 1 hafta içerisinde şirketimiz tarafından İstanbul merkez ofisie ön görüşme için davet edilirler ve bunun sonucunda olumlu olan bayi adayları ile bayilik sistemi ve işleyişi ile ilgili aktarım yapılır.
Talepte bulunulan bölge için analizler ve raporlamalar yapılır. Analiz sonucunda şartlar netleştirilip sözleşme aşamasına geçilir.

Mağazanın yeri bayilik talebinde bulunan yatırımcı adayları tarafından belirlenerek şirketimizin önerilebildiği cafe kiosk ve corner ların gerek cadde üzeri, gerekse alışveriş merkezleri içinde olması karşılıklı görüşmeler doğrultusunda uygun alanlar hazırlanabilir.

Cafe,corner ve kioskların konumuna ve m2 sine göre raf,stand,tabela,imaj ve ürün maliyetleri tamamen şirketimize aittir.

Siz de Türkiye’deki öncülerden olmak için irtibata geçiniz.

İlklerden olmak önemlidir!

https://luvoco.xyz