-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Günümüz sosyal medyasında, çok eski bir içeriği yeni keşfedip bunu paylaşan kişilerin çokça karşılaştığı bir kelime oldu mağara. Bende bunu eğlenceye dönüştürüm, 'mağara.jpg', 'mağara soğuk muydu', 'mağara dan çıkmışsın hayırlı olsun' gibi ifadeler yerine bir internet sitesi açtım.
Mağara.Com linkini bu arkadaşlarınıza yollarsanız eğlenebilirsiniz diye düşünüyorum :D
Sırf eğlence amaçlı açtığım için genel anlamda pek yeterli değil ama mevcutta var olan nahcek.com gibide düz değil :D . Önerilerinizi görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Türkçe karakterli siteleri pek alışık olmayan bir kitleyiz internette. Dolayısıyla öylesine linke tıklayanlar gerçekten siteyle karşılaşınca belki şaşırır diye düşünüyorum.
Okuduğunuz için tekrar teşekkürler. Siteyi link olarak yukarıda verdim, isterseniz o na tıklayın isterseniz mağara.com u kopyalayıp inceleyin...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayırlı olsun fark yaratcak bir site olmuş geleceği parlak Kutlarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@eren177 @cthax @Bellow arkadaşlar kusura bakmayın bi anda üyeliğim yönetici kontrolünden geçmesi gereği çıktı yanıtlayamadım. Yorumlarınız için teşekkür ederim, acaba nasıl bir tanıtım politikası uygulamalıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Site çok hoşuma gitti hocam. Emeğinize sağlık. Bence kişiler kayıt olabilmeli :) Kaç kişiyi mağaradan çıkardın şeklinde referans linki oluşturabilmeli :)
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkürler hocam, ilk twitleyenlerdensiniz.
Dorebar adlı üyeden alıntı
Site çok hoşuma gitti hocam. Emeğinize sağlık. Bence kişiler kayıt olabilmeli :) Kaç kişiyi mağaradan çıkardın şeklinde referans linki oluşturabilmeli :)
Aslında evet bu fikir hoş, bu yapılabilir. Öneriniz için teşekkür ederim, başka onerileriniz varsa onları da duymak isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dorebar ,
eren177 http://mağara.com şu haliyle size ne durumda? Bir normal bir de üye girişi yaparak tavsiyelerde bulunursanız çok minnettar kalırım. İlk ciddi projem olacak bu site. Temayı wordpress e entegre edip belirttiğiniz gibi #ref linkleri oluşturdum. Ama belki yetersiz, göremediğim bir kısım olmuştur. cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.