2019 yılında makyajtuyolari.com olarak internet dünyasında yerimizi aldık. Güzellik ve bakıma verdiğimiz önemle yola çıkarak oluşturduğumuz platformumuzda, kaliteli ve doğru bilgileri sizlere ulaştırmayı hedefliyoruz. Her biri konusunda uzman editörlerimiz, makyaj ve güzellik konularında edindikleri tecrübeleri, en doyurucu şekilde sizlere sunmak için çalışıyor. Uzun yıllar, makyaj, güzellik ve bakım ile ilgili edindiğimiz bilgi ve deneyimleri, bakımına özen gösteren, güzelliğe önem veren herkes için, burada bir araya getiriyoruz.

Makyaj kategorisinde: Göz, yüz, dudak ve cilt makyajı menüleri yer alan sitemizde; püf noktaları, uygulama incelikleri, makyaj teknikleri ve “nasıl yapılır” bilgilerine yer veriyoruz. Makyaja yeni başlayanlar için ürün tanıtımları ve başlangıç için gerekli makyaj bilgilerini sunduğumuz sitemizde çeşitli gereksinimlere cevap veren doyurucu içeriklere ulaşabilirsiniz. Okuyucularımızın işini kolaylaştırmak üzere; ofiste, gece hayatında, gündelik yaşamda ve düğünlerde kullanılması uygun olan makyaj modellerini kategorilere ayırdık. Anlatımlarımızı keyifli uygulama videoları ile zenginleştirerek bu adreste eğlenceli zaman geçirmenizi hedefledik.

Yılların verdiği bilgi birikimi ve tecrübe ile makyajın uzmanlık gerektiren bir iş olduğunu biliyor ve makyaj alanında kendini geliştirmek isteyenler için çok değerli bilgiler veriyoruz. Sitemizdeki zengin içeriklerle; cilt bakımı nasıl yapılır, makyaja nasıl hazırlanılır, doğru makyaj nasıl olmalıdır, doğal makyaj nasıl yapılır, makyaj sonrası cilt temizliğinde nelere dikkat edilmelidir, gibi soruların yanıtlarını en doğru şekilde alabilirsiniz. Uzman kadromuzla, makyaja hazırlık ve uygulama adımlarını, herkesin kolayca anlayabileceği şekilde detaylandırarak sunuyoruz. Makyaj konusunda hiçbir bilginiz olmadan sitemize girerek makyaj hakkında çok değerli bilgileri özümsemiş olarak çıkabilirsiniz.

Herkes makyaj yapabilir, ama herkes doğru makyaj yapamaz. Doğru makyaj yapabilmek; ürünleri tanıma, doğru ürünü doğru bölgelerde ve doğru şekilde kullanma, gölge ve renk oyunları yapabilme bilgisi gerektirir. Makyaj, kişinin istediği görünümü kazanmasında bir araçtır. Biz, makyaj tekniklerine hâkim olan uzman kadromuzla, istediğiniz gibi gözükmenin sırlarını veriyoruz. Sitemizde yer alan bilgilerle, cilt kusurlarını kapatmak, yüzünüzü olduğundan ince ve aydınlık göstermek, yüzünüzde istediğiniz bölgeleri vurgulamak, sizler için kolay olacak.

Makyajın, kişinin yüz şekline ve cilt tipine özel olduğunun bilinciyle, her okuyucuya, doğru ürünleri ve doğru makyaj stilini bulmasında yardımcı olmayı benimsiyoruz. Hangi nemlendiriciyi, hangi yüz temizleme ürününü kullanmalısınız, yüz tipine uygun makyaj nasıl yapılır, hangi fondöten size uygun, bu sitede hepsinin yanıtını bulabilirsiniz.

Makyaj teknikleri, ürünlerin farklı kullanım şekilleri, birbirinin yerine kullanılabilecek ürünlerle ilgili ipuçları bulunan sitemizde, çeşitli makyaj ürünlerini de inceliyoruz. Kozmetik markaları, ürünlerini cilt tiplerine, cilt gereksinimlerine ve renklerine göre çeşitlendirerek geliştirir. Makyaj bilgisinin temelinde; kişinin cilt tipine uygun ürünlerin kullanılması yatar. Yanlış kullanılan ürün, cilt problemlerine, makyajın düzgün durmamasına ve kalıcı olmamasına yol açar. Sitemizde makyaj ürünlerini incelerken, tüm bu bilgileri de veriyoruz. Böylece makyaj ürünleri alışverişi yaparken de yanınızda olmayı, kendinize uygun, doğru ürünler seçmenizi kolaylaştırıyoruz.

El ve tırnak bakımı konusunu ayrı bir kategoride işlediğimiz platformumuzda, tırnak bakımı ile ilgili çok seveceğiniz bilgiler sunuyoruz. Tırnak şekillendirme ve evde manikür ve pedikür yapma yöntemlerinin yanı sıra, tırnak kırılmaları gibi çeşitli tırnak şikâyetlerine çözümler de bulabileceğiniz sitemizde, tırnak ürünleri hakkında detaylı bilgilere de yer verdik. makyajtuyoları.com ’da yer alan tüm konularda yenilikçilik ve sorumluluk bilinci değerleriyle hareket ediyoruz. Bu değerlerden hareketle; makyaj, güzellik ve kişisel bakım konusunda ülkemizde ve tüm dünyada meydana gelişmeleri takip ederek her geçen gün okuyucularımızı yeniliklerden haberdar etmeyi amaçlıyoruz. Son yıllarda popüler hale gelen makyaj modelleri ve nail art fikirleri ve yeni çıkan ürünleri derleyerek okuyucularımızla buluşturuyoruz.

Okuyucularımızın, her mevsimin trendlerinden haberdar olması için, sürekli güncellediğimiz içeriklerimizle, sezonun öne çıkan makyaj trendlerini en hızlı şekilde sunuyoruz. Makyajtüyolari.com yalnızca makyaj teknikleri ve makyaj ürünleri konusunda yayın yapan bir adres değil. Astroloji ve rüya tabirleri, sağlık konusunda; gebelik hesaplama, vücut kitle endeksi hesaplama gibi bilgilere yer vererek güzellik, sağlık, yaşam ve kişisel bakım konularını genişlettik. Kolay kullanım sağlayan ara yüzümüzle, okuyucuların aradıkları bilgiyi vakit kaybetmeden bulmasını hedef edindik. Menülerde gezinerek, sizler için kategorize ettiğimiz konulardaki başlıklara, hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Eğer sizde güzellik sırlarınızı okuyucularımızla paylaşmak isterseniz; editor@makyajtuyolari.com adresine yazılarınızı gönderebilirsiniz.