Merhaba arkadaşlar. Sosyal medya ve letgo gibi alışveriş sitelerinin yetersiz kalması nedeniyle bir forum açayım dedim. Malzeme arayıp bulmak, satın almak, ihtiyacınızı görecek malzemeyi tanımak, elinizdeki malzemeyi satmak için bir platform.

Forumun genel konseptiyle ilgili olan arkadaşları üye olmaya davet ediyorum. Yeni açılan forumumda kaliteli bir üye kitlesi oluşturmak, kaliteli bir içerik oluşturmak istiyorum. Bu amaçla 2020 yılı içinde birçok kampanya yapacağım. Bu kampanyalarda çeşitli yedek parça vs hediye edeceğim. Bunnla birlikte ilk olarak wmaraci forumu içinde vb lisans çekilişi, sohbet.cc domain çekilişi vs yapacağım.

İnşaattan elektroniğe, bilgisayardan ahşap eve, oyuncaklara kadar tüm alanları kapsamaya çalıştık.

Basit örneklerle forumumuzun işlevini tanıyalım.

Evinizde garajınızda eski kullanılmayan her türlü eski arızalı parça malzeme alet vs satmak isterseniz forumumuzda satış konusu açabilirsiniz. Diyelim ki jant satacaksınız. Letgo ve sahibinden üzerinde ilan açarsanız sadece jant arayanlar ve yakın çevrenizdeki kullanıcılar ilanınızı görür. Malze.me sitesinde ise her tür parça ve melzeme ile iş yapan insanlar görür. Belki jantınız kullanılmayacak şekilde eski ve bozuk. Bundan soba, heykel oyuncak vs aklınıza gelmeyecek başka şeyler de yapılabilir. Malze.me forumunda jant sadece jant değildir. birçok farklı işte kullanılabilecek bir malzemedir.

İnternette birbirinden güzel ağaç evler var. Bunlara ek olarak basitçe yapılmış çatı benzeri kulübeler de var. Evinizin üstüne veya hobi bahçenize böyle bir şey yapmak veya yaptırmak istiyorsunuz. Aradığınız ustayı, aradığınız malzemeyi veya başkalarının yaptığı örnek yapıları forumumuzda görebilirsiniz.

Bit pazarından aldığınız veya evinizin deposunda bulduğunuz bir malzemenin veya motor parçasının ne olduğunu öğrenmek istiyorsunuz. Yine forumumuzda konu açabilirsiniz. Belki de sizin hiç işinize yaramayacak bir şey başkasının işini görür. Hurdacının 5 tl vereceği bir malzemeyi bu sayede 50-100 tlye satabilirsiniz.