wmaraci reklam
tr.link

ManyakHerifler.com Ailesine Üyeler aranıyor!

3 Mesajlar 591 Okunma
acebozum
tr.link

OsmanOkkes OsmanOkkes KravatAdam Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 8 / 19
  • Ticaret 3, (%100)

Merhabalar,
Dün yeni bir forum projesi yapmaya karar verdik ve bu yola 2 kişi olarak baş koyduk. Dünden bu yana birçok moderatör olmak isteyen arkadaşlar geldi fakat birçoğu sadece foruma konu açabileceklerini ilgilenemeyeceklerini sadece paralarını alıp gideceklerini söylediler ve biz de bu yüzden böyle kişileri www.manyakherifler.com ailesine katmadık.

Moderatör olmak isteyen ve ilana bakacak bir çok arkadaş aile kavramını atıp gidiyor ve önemsemiyor fakat tam tersi bir şekilde foruma aradığımız moderatör arkadaşımız daha çok bizim ailemiz gibi olacaktır. Bizim istediğimiz ücret talep ederek değil de daha çok forumdan zevk alarak ve forumu gerçekten iyi yerlere getirererek bir şeyler yapmak isteyenlerdir. Bizim gibi düşünen kişileri wwww.manyakherifler.com ailesine çağırıyoruz. Eğer siz de bu düşünce içerisindeyseniz ve bize destek olmak istiyorsanız lütfen iletişime geçiniz.

Şu anda 2 arkadaşımız var ve foruma düzenli olarak konu açarak forumla ilgileniyorlar. Bu etapta aradığımız moderatör yani aile üyemiz daha çok foruma konu açmanın dışında forumla ilgilenerek forumun aktifliğini sağlamalıdır. Ben her türlü reklam için bütçemi ayırdım ve her hafta 1 yarışma düzenleyerek foruma üye çekmeyi hesaplıyorum. Yarışmalar kafada savma değil aksine düşünülmüş ve gerçekten katkı sağlayacak yarışmalar olacağı için garanti bakıyoruz.

Bizimle bu işe baş koyacak ve forum ilerlediğinde reklam ücretlerini alacak arkadaşlar arıyoruz. Ben forumu kuran ve masraflarını üstlenen kişi olarak kesinlikle hiçbir reklamdan veya para kazanılan bir yerden pay almayacağım bu işi hobi olarak ve zevklerim için yapıyorum. Forumumuzun 2. günü olmasına ve sadece 2 kişi çalışmamıza rağmen 300 konu 500 mesajımız olmuş durumda. Forumda fazla olmasa da en az 2 saatini ayıracak aile üyelerine ihtiyacımız var.

[COLOR="Red"]Kısacası Aradıklarımız ;

*Foruma yeterli zaman ayıracak
*Bunu bir iş olarak değil de eğlence olarak görecek
*Bu işlerden anlayacak ve düzenli olarak ilgilenecek
*Az da olsa arkadaş çevresi olacak

Birkaç arkadaşa daha ihtiyacımız var fakat çok fazla kişi olmayacağız 4-5 kişi olsak yeter. Cidden sağlam bir proje düşünüyoruz ve sizlerin de katılımını bekliyoruz.[/COLOR]

Site Adresimiz : www.manyakherifler.com

googleasistan
reklam

ferhatkorkut ferhatkorkut Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 35 / 55
  • Ticaret 2, (%100)
başlık ' Manyak Aranıyor ' şeklinde olsaydı daha dikkat çekerdi :D kolay gelsin :)

OsmanOkkes OsmanOkkes KravatAdam Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 8 / 19
  • Ticaret 3, (%100)
Öneriniz için teşekkürler :) Yanlış anlaşılır diye düşündük aslında böyle bir şey aklımıza geldi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al