Öncellikle Merhaba Değerli Forum Üyeleri,

Mardin’in medeniyetini özetleyenler “taş, dokuma ve yöresel lezzetleri” olup, eski çağlardan kalan sanat eserleri ve taş abidelerin sayılarına münhasıran Mardin, diğer hiçbir medeniyetin elinde bulunmayan “KİL MÜHRÜ” elinde tutmaktadır. Şu anda dünyada ve özellikle Mezopotamya’nın etki alanına giren bölgeler de taş, dokuma ve yöresel lezzetleri, en önemli yeri Mardin’dir.
Bizde bu lezzetleri, dokumacılığı ve yöreselliği evinize kadar taşıyoruz. %100 Mardin’den gelen ürünleri bozmadan size iletiyor ve bundan mutluluk duyuyoruz.


Tüm Ürünlerimiz özenle seçilip ve paketleniyor, elimizden geldiği kadar size en iyi kaliteyi sunmak için gece gündüz çalışıyor durmadan gelişmeye devam ediyoruz yeter ki sizin yüzünüzde ki bir tebessüm bizim sayemizden olsun.

Mardin pek çok birbirinden farklı dil, din ve kültür mozaiğiyle birbirinden farklı tarihi süreçlerden geçmesine rağmen, özellikle Mezopotamya ve Mısır’da görülebilen çok büyük boyuttaki birlik ve beraberliği sergilemektedir.


Mağazamızda Bulunan Tüm Ürünler Mardin Yöresine Aittir. Mardin'den Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderiyoruz. Binlerce Mutlu Müşterimiz ile Sürekli Gelişiyor Sizin Sayenizde Sizinle Büyütüyoruz.

Mardinsepet.com Ekibi olarak size nasıl daha kaliteli hizmet sunmak için sürekli çalışıyoruz. Amacımız hem bütçeye uygun hem de en kalitelisini sizin ellerinize teslim etmek bir nebze olsa da güzel Mardin’imizin yöresel lezzetlerini ve eşsiz dokumacılığı ile ürünlerini size tanıtmak istiyoruz.

Bunun için Mardinsepet.com ekibi olarak gece gündüz çalışıyor ve durmadan gelişip öğreniyoruz. Size sunduğumuz ve aldığımız olumlu görüşler bizi sevindiriyor ve mutlu ediyor.
Peki ne bekliyorsunuz Siz de Mardin’in yöresel lezzetleri ve İşçiliği ile tanışmak istemiz misiniz?

Mardinsepet.com Ekibi olarak Seni www.mardinsepet.com Sitemize Bekliyoruz.

Şuan indirim Var Kaçırmayın..!