Marjinal Mimarlık ve Danışmanlık Ofisi olarak İstanbul genelinde iç mimarlık hizmetleri sunmaktayız.

Çalışmış olduğu her projede kişiye özel tasarımları başarıyla oluşturup, fonksiyonel ve özgün yaşam alanlarına dönüşmesini sağlayan Marjinal Mimarlık ofis tasarımları ile de müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır.
Günümüz koşulları göze alındığında, işyeri ve ofislerde geçirilen zamanın çok fazla olduğu görülmekte. Ofisinizin sade ve bir o kadar da şık olması iş hayatındaki verimliliği arttırarak pozitif dönüşler almanızı sağlayacak önemli bir etkendir.
Ofis tasarımlarında deneyimli olan Marjinal Mimarlık, öncelikle müşterinin tam olarak ne istediğini anlayarak buna uygun olan mobilya, renk, aksesuar, aydınlatma ve objelerin dizaynını gerçekleştirmektedir.

İstanbul Ofis Tasarımı ve Dekorasyon

Ofis tasarımı ve karşıdaki kişiye neler hissettirdiği iş hayatında sürekli faal olan kişiler için çok önemlidir. Fazla kalabalık görünen, çok fazla renk kullanılarak tasarımı yapılan ofisler hem göz yorucu hem de dikkat dağıtıcı olmaktadır. Doğru kişiler tarafından dizaynı yapılmış olan bir ofis tasarımı, müşterileri çekeceği gibi çalışan kişilerin de olumlu yönde etkilenerek performanslarını yükseltmeyi sağlamaktadır.
Ofis mobilyalarında lüks görünüm sağlayan ürünlerden ziyade ergonomik özellikleri ile öne çıkan mobilyalar tercih edilmeli ve tüm gün o mobilyalar üzerinde çalışmakta olan kişilerin rahat bir ortamda çalışmaları sağlanarak verim gücü arttırılmalıdır.
Ofis genelinde kullanılacak olan renkler, üretkenliği ve çalışma isteğini yükseltecek canlı renkler olmalı ve gün içinde ofiste bulunan kişilere pozitif enerji akımını sağlamalıdır. Ofis tasarımlarınızda, Marjinal Mimarlık bürosundan yardım alıp, iş hayatınızı daha yaşanılır bir hale getirebilirsiniz.

En uygun ev ve ofis tasarımı fiyatları için Marjinal Mimarlık ile iletişime geçin!