1997 yılında kurulan ve kurulduğu yıl itibariyle üretmeye başlayan https://marketekipmani.com üreticiden direkt nihai kullanıcıya ürünlerin satışlarını gerçekleştirmektedir. Ürettiği ürünlerin; görsel ve teknik tasarımlarını kendi firması altında toplayan ve müşterilerine direkt olarak hizmet sunmakta olan manav reyonu, müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına her geçen gün sektörel gelişimleri yakından takip etmektedir.

Üreticiden Nihai Kullanıcıya

Ürettiğimiz tüm ekmeklik reyonu, manav reyonu ve benzeri ürünlerin satışlarını doğrudan gerçekleştirmekteyiz. Bu ürünler iki farklı aşamada değerlendirilmelidir. Sadece dayanıklı olması yada sadece hoş gözükmesi bu ürün tipleri için yeterli değildir. Ürünlerin hem dayanıklı, hijyenik, göze hoş gelen tasarımlar olması gerekmektedir. Bu sebeple fabrikamızda 6 farklı departmanla ürünlerin ARGE aşamalarını yürütmekteyiz.

Biz Kimiz?
23 yıllık deneyim ve birikimiyle müşterilerine her geçen gün A+ kalite sunmaya çalışan üretici firmamız; sektörel olarak çözümler sunmaktadır. Sadece market ekipmanı alanında değil, içecek reyonu, zeytinlik reyonu alanlarında da faaliyetlerini sürdürmektedir. İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan ofisimiz aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sitenin devamını incelemek için; https://marketekipmani.com/manav-reyonu-meyve-reyonu/