Masa sandalye kiralama hizmeti İstanbul ilçelerinde bulunan her tür konuma kiralama hizmetimiz mevcut olup, dilediğiniz özelliklere sahip ürünleri bizlerden kiralama olanağı yakalamak için, web sitemizde bulunan iletişim kısmındaki telefon numarasından bizleri arayabilirsiniz.

Masa sandalye kiralama işlemlerinden dilediğiniz opsiyonların tamamını bizlerden bulabilirsiniz. Kiralama çeşitlerimizi kısa başlıklar halinde sizlere sunmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.

• Masa Kiralama: 10 kişilik ahşap veya banket masaları (120 x 70 cm boyutunda) bizlerden sorunsuz biçimde kiralayabilirsiniz.
8 kişilik kiralayabileceğiniz masalarımızda kiralama seçenekleri arasında mevcudiyetini korumaktadır.
• Plastik Sandalye Kiralama: Plastik sandalyelerinizi kiralarken dikkat etmeniz gereken tüm hususlara, sizler için biz önceden dikkat ederek, plastik kalitesi en yüksek olan sandalye stoklarımızla sizlere hizmet vermekteyiz.
• Katlanır Lake Sandalye Kiralama: Ahşap ve katlama özelliğine sahip olan lake sandalyelerimiz sayesinde alan tasarrufu yaparak, daha geniş alanlarda organizasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
• Tiffany Sandalye Kiralama: Sandalye kiralama İstanbul konusunda en çok tercih edilen, tiffany sandalye modellerimizde kiralamak için iki farklı renk opsiyonu bulunmaktadır. Altın sarısı ve de gümüş grisi renklerimiz arasında tercih yaparak, sizleri en çok yansıtan renkte tiffany sandalyelerinizi kiralayabilir, organizasyonunuza şıklık katabilirsiniz.
• Nikah Masası Kiralama: Düğünler için özel olarak süsleme tekniklerini kullandığımız, deri veya lake taş kaplı masa modellerimizi sizler için hazırlıyoruz. Üst düzey kalitede ürünü uygun fiyata bizlerden kiralamak istiyorsanız, düğün ve benzeri organizasyonlarınızda nikah masası kiralama işlemlerinizde bizlerden yardım talebinde bulunabilirsiniz.
• Kokteyl Masası Kiralama: En şık ve en kaliteli kokteyl masa kiralama hizmetini bizlerden alabilirsiniz. İstanbul masa sandalye kiralama işlemleri arasında, sıklıkla tercih edilen kokteyl masalar, sizlerin etkinliklerine ayrı hava katmanıza yardımcı unsurlardır. Oldukça kullanışlı olan kokteyl masalarımız sayesinde, sizlerde misafirlerinize güzel bir biçimde kokteyllerinizi servis edebilirsiniz. Kokteyl masalarımızın boyutları 110 cm kadar olmak ile birlikte, dilerseniz fiyonk süslemelerle birlikte onlara şıklık katmanız da mümkün. Fiyonk süsleme isteyip istemediğiniz konusunda doğrudan bizler ile iletişime geçmeniz yeterlidir.
• Servis Masası Kiralama: Davetlilerinize yemek vermek istediğiniz bir organizasyon düzenleme gayreti içerisindeyseniz ve de servis masası kiralama hizmetine ihtiyaç duyuyorsanız, bizlerden hizmet alarak kolay ve hızlı çözüme ulaşabilirsiniz. İşlemlerimiz kolay, hızlı ve ekonomik biçimde gerçekleşirken, ürün kalitemiz ise yüksek kalite ve kullanış bakımından oldukça rahat ürünlerden oluşmaktadır.

Kaliteli Masa Sandalye Kirala

Sandalye ve masa kiralarken dikkat etmeniz gereken bazı özellikler ile birlikte, sizler için kaliteli hizmette bulabileceğiniz ayrıcalıkları maddeler halinde sıralamak istiyoruz. Kaliteli masa sandalye kirala araması sonucunda sayfamıza ulaştıysanız ve bizleri tercih etmeye karar kıldıysanız, sizlere sunacağımız artılardan yararlanacaksınız. Sunacağımız artılar neler mi? Aşağıda maddeler halinde;

• Şık tasarım bizler sayesinde yakalayacağınız ilk artı olacak ve gelen misafirleriniz seçimlerinize hayran kalacak.
• Kaliteli üretim masa veya sandalyelerimizi kullanırsanız, ortaya çıkabilecek kalite bazlı sorunları minimuma indirmiş olursunuz.
• Taşıma kolaylığı ve daha birçok dertten kurtulmanıza yardımcı olabiliriz.
• Konforlu biçimde oturabilir ve geniş masa modellerimiz sayesinde dilediğiniz kadar eşyayı masaların üstüne rahatça koyduktan sonra, servis yaparken hala boş yer bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Masa kiralama İstanbul işlemlerinizi bizlerden yaparsanız, kaliteye ve şıklığa ekonomik fiyatlara sahip olacağınızı bir kez daha hatırlatıyoruz. Üst düzey özelliklere ve yapı malzemesine sahip masa ve sandalyeler ile organizasyonlarınızda oluşabilecek en ufak aksaklığın bile önüne geçme ihtimaliniz bulunmaktadır.
Kimse organizasyonunda kalitesiz masa veya kalitesiz sandalye yüzünden çıkabilecek kötü bir olay yaşansın istemez. Sizlerin de bu tarz olayları yaşamak istemediğinizi biliyoruz. İşte tam da bu yüzden stoklarımızda bulunan ve kolayca kiralayabileceğiniz masa ve sandalyelerimiz üst düzey malzeme kalitesine sahiptir. Güzel ve neşeli organizasyonlarınızdan, ciddi ve prensip gerektirecek etkinliklerinizin tamamında bizlerden kiralama işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Masa Sandalye Süsleme Teknikleri

Uyguladığımız profesyonel tasarım teknikleriyle birlikte masa ve sandalyelerimizi süslemekteyiz. Üst düzey şıklığa sahip süsleme işlemlerimiz, Masa sandalye fiyatları içerisine dahildir. Nişan masa sandalye süsleme veya düğün masa sandalye süsleme fiyatları için de doğrudan bizlerden bilgi alabilirsiniz. Bizlere web sitemizde bulunan telefon numaramızdan ulaşarak ihtiyacınız olan tüm kiralama işlemlerini adedi adedine bizlerden yapabilirsiniz.

Masa Sandalye Kiralama Fiyatları

Masalarımız ve sandalyelerimizin kiralama fiyatlarının değişkenlik gösterme sebeplerinin başında onların temel malzemeleri rol oynamaktadır. Plastik masa sandalye kiralama fiyatları daha uygunken, ahşaplar biraz daha ortalama fiyatlara sahip olabilmektedir.

Fiyat farklılıkları olsa bile şundan emin olabilirsiniz ki, bizlerden kiralayacağınız fiyata, aynı kalitede ürünleri kolay kolay başka bir yerde bulamayabilirsiniz. O yüzden bizler, İstanbul’un en sevilen firmaları arasında yer alıyor ve sizlere gün geçtikçe daha da kaliteli hizmet vermek için stoklarımızı genişletiyoruz.
İstanbul masa sandalye kiralama fiyatları detaylı listesi;

• İlk olarak kiralayabileceğiniz 10 kişilik masaların fiyatlandırmasını sizlere belirtmek istiyoruz. 10 kişilik masa kiralama hizmet bedeli, masa başına (örtü de dahil) 25 TL’dir.
• Dilerseniz 4 kişiye kadar olan dikdörtgen masalarımızı da kiralayabilirsiniz. Daha küçük grupların ve çekirdek ailelerin katıldığı etkinliklerde genellikle tercih edilen bu masalarımızın kiralama fiyatı ise 10 TL’dir. (Tek masa için 10 TL)
• Minderli, şık ve rahat tiffany sandalyelerimizden kiralamak isterseniz, sandalye başına 5 TL ödeme yapmanız yeterli olacaktır.
• Kolsuz plastik sandalyelerimiz de bir diğer, İstanbul sandalye kiralama seçeneğimizdir. Sandalye başına sadece 1.5 TL ücret vermeniz, plastik sandalyelerimiz için belirlediğimiz fiyatlandırmadır.
• Kokteyllerinizde kiralayabileceğiniz, kokteyl tipi masalarımızın tekil kiralama ücreti 25 TL iken, servis masalarımız için 10 TL gibi bir ücret ödemesi yapmanız gerekmektedir.
• Nikah masasıysa en iddialı odluğumuz konular arasında yer alırken, 600 TL gibi bir ücrete düğün masası kiralama İstanbul işleminizi halletmiş olma imkanı yakalarsınız.

Daha detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

https://noktaorganizasyon.com/masa-sandalye-kiralama/