Yeni yapılarda kullanımı yaygınlaşan teraslar mevsimsel değişmeler ile beraber daha kısıtlı bir şekilde kullanılmaktadır. Özellikle kış aylarında kar ve su birikintileri nedeniyle boya kalkması ve zeminde ortaya çıkan hasarlar, ekstra masraflara yol açacaktır. Evin en geniş alanları arasında yer alan teraslarınızdan daha fazla yararlanmanız için yapmanız gereken, ahşap veya cam malzemeler ile bu alanlar kapatılarak her mevsim daha iyi bir şekilde kullanmanız amaçlanır.

Mavi Mozaik Dekorasyon alanlarında çevresel faktörlerden etkilenmeden uzun süre dayanıklılığını koruyacak olan malzemeler konusunda sizlere en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Ahşap malzeme yaz ayında ortamın serin olmasını sağlarken, kış aylarında daha sıcak bir ortam imkanı sunar. Yakıt yönünden de soğuk hava ve ısı yalıtımı sayesinde ekstra yakıt tasarrufu sağlayacaktır.

Firma olarak Ankara merkezli birçok bölgede hizmet vermekteyiz.2019 - 2020 yılında yenilenen tasarım seçenekleri ile benzersiz bir terasa sahip olmak istiyorsanız, teras kapatma modelleri kısmını incelemeniz yeterli olacaktır.

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuz için TSE uygun bir şekilde üretim ve montaj imkanı mühendislerimiz tarafından sizlere sunulur. Ödeme kolaylığı sayesinde bütçenize en uygun seçenekleri kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ücretsiz keşif ve fiyatlandırma talepleri için müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Ahşap ve cam malzemeleri aynı anda kullanarak farklı bir tasarım elde etmenizde mümkündür. Daha önceden bizi tercih eden ve memnun kalan müşterilerimiz hakkında teras kapama kısmından bilgi alabilirsiniz.