Site Adresi : https://www.medyumhocasikayetleri.net
Sitenin kullandığı altyapı :
Açıldığı Tarih: 2019
Site İçeriği & Amacı : Medyum Hoca Şikayetleri

Site hakkında bilgilendirme

Medyum ücretleri ne kadar şeklinde sorular sorulmaktadır. Örneğin özel bir hastanede psikolog doktora gittiniz ve 100₺ ödediniz. Farklı özel bir hastanede gittiğiniz psikolog doktor ise 200₺ istedi. Durum aynı bu şekildedir. Bazı hoca veya medyumlar ise ücretsiz olarak bu işi yaparlar. Sadece insanlara yardım etmek ve şifa bulmalarını sağlamak için. Her büyü işi ile uğraşan kişinin fiyatlandırması ve çalışma stili farklı olduğu için aşk büyüsü 500₺, bağlama büyüsü 300₺ gibi fiyatlandırmalar yapmak imkansızdır. Sizden büyü karşılığı fahiş fiyatlar isteyen kişilere asla itibar etmeyin. Büyü yaptırmadan önce çalışacağınız medyumu araştırmak ve ona göre seçmek size büyük fayda sağlayacaktır. Medyum Ali Gürses bu noktada sizlere en iyi şekilde hizmet vermekte olan hoca olarak bilinmektedir. Ödeyeceğiniz ücret ve alacağınız hizmet son derece memnuniyet odaklıdır.

Büyü yapmak ve yaptırmak kişiyi bir süre için de olsa kötü bir ruh haline sokabilir. Büyü yaptıran kişiler genelde sevmediklerini insanlara karşı yaptırırlar. Bunun birçok sebebi olabilir. Nefret, eskiden gelen bir kin, öfke vs. Bu işi profesyonel olarak yapan medyum veya hocalar, yapılacak olan büyünün sebebini öğrenmek isteyebilirler.

Medyum yorumları ve medyum hoca şikayetleri konusunda sayılı sitelerden biri olan sitemizde Medyum Ali Gürses başta olmak üzere birçok medyum hakkında yorum ve şikayetlere ulaşabilir, büyüler, vefkler, yıldızname ve büyü bozma gibi birçok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.