-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
- Öncelikle merhaba arkadaşlar kendi bütçem ve imkanlarım ile alt yapısını kendi kodladığım bir yama arşivi sitesi yaptım. İlk 2 ay sadece kod ekleyerek temayı ve alt yapıyı oluşturmaya çalıştım ve 3. ayında içerik eklemeye başladım şu anda günlük 200 tekil hit sayısına ortalama 100 - 200 günlük indirme sayısına ulaştım sitenin yapısı ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
- İrtibat :
https://www.menduh.com/iletisim.html
Türkçe yama hakkında :
Aradığınız bütün
Türkçe yama arşivini burada bulabilirsiniz ! Ücretsiz olarak ve 10 saniyede istediğiniz yamayı anında indirmenize olanak sağlayarak Türkiye'nin en iyi Türkçe yama arşivi olmayı başarabildik. Yorumlarınızı ve görüşlerinizi esirgemeyiniz. Herkese iyi oyunlar dileriz.
Türkçe yama arşivi olan Menduh.com'da bütün oyunların Türkçe yamalarını ücretsiz indirebilirsiniz. İstediğiniz oyunun Türkçe Yama dosyasını indirmek için Hemen İndir butonuna bastıktan sonra 10 saniye beklemeniz gerekmektedir. 10 saniyelik geri sayım bittikten sonra Türkçe Yama dosyasını indirmek için 2 farklı link karşınıza çıkar. İstediğiniz linke tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz. Eğer Türkçe yama dosyasını kurmasını bilmiyorsanız konu içerisinde bütün Türkçe yama dosyalarının kurulumunu anlattık oradaki adımları takip ederek Türkçe Yama dosyalarını kurabilirsiniz.
En sağlam Türkçe yama linklerini, sınırsız en hızlı sunucularımızla paylaşmaya devam ediyoruz. Bu Arşivde Her şey ücretsizdir. Gelir kaynağımızı Reklam ve Kısaltma linkler ile sağlamaktayız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Seo Uzmanı & Wordpress Editörü
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tema biraz daha iyi olabilirdi.
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
teşekkürler dikkate alacağım
turkeytrick
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
XGen hocam çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için içeriğe odaklanmaya devam edeceğim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenin hızı ateş ediyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
@BatuhanÇ incelediğiniz için teşekkürler hocam elimden geldiğince bütün kodları kaldırdım ve tek sorgu ile kodlamaya çalıştım çok etkisi oldu
Ecomanya
Gece, Gündüz, Hayal...
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Kamuda Görevli
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizi beğendim. Çok iyi. İçerik konusuna önem verdiğiniz taktirde daha iyi yerlere gelebileceğinizi düşünüyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ecomanya hocam çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için içerik konusunda elimizden geleni yapıyoruz inşallah..