netbozum
tr.link

Mezun Sitesi

3 Mesajlar 742 Okunma
acebozum
tr.link

hesapucreti hesapucreti İyilik kazandı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Profesyonel Kameraman
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)
- Site Adı:

Site Açıklaması:

Mezun oldunuz ve artık arkadaşlarınızla bir daha görüşemiyeceğinizimi düşünüyorsunuz. Onları bulmanın ve size özel bir sayfada etkileşime
devam etmenin yolu Mezun Sitesinde bir araya gelmek olacaktır.

Mezun Sitesinin Amacı Üniversite mezunlarının tek bir alanda toplanması ve aradıklarında birbirlerini kolay ve rahat bir şekilde bulmalarını sağlayan bir projedir.

Bundan ne gibi bir yarar sağlarım derseniz, mezun oldunuz ve hayata atıldınız.Üniversite Arkadaşınız sizi arıyor ve bulamıyor.Sitemize üye olursanız arkadaşlarınızın sizi kolay ve rahat bir şekilde bulabilmelerini sağlarsınız.Aynı şekilde bu sistem sizin içinde geçerli olacaktır.Üniversitedeki arkadaşlarınızı kolaylıkla bulabileceksiniz.

Sitemizin en güzel yanı kendinizi ödüllendirebilir MEZUN olduğunuzu herkese sitemizden İLAN edebilirsiniz.Siz de eğer mezunum diyorsanız, daha fazla vakit kaybetmeden siz de yerinizi alın.Üyelik tamamen ÜCRETSİZDİR.Üye olurken profil bilgilerinizi tamamen doldurmanız gerekmektedir.

Sende eğer mezun olduysan ve mezun olduğunu herkese ilan etmek istiyorum diyorsan aramıza katılabilirsin.

Site Adresi:www.mezunsitesi.com
İletişim: info@mezunsitesi.com
Türkiye'nin İlk ve Tek Mezun Sitesi

Açılış Tarihi:30.08.2014

tezyazimerkezi

kişi bu mesajı beğendi.

3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
googleasistan
reklam

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)
Proje güzel düşünülmüş yanlız üye olmadım ama üyeler arası mesajlaşma sistemi yok gördüğüm üzere ? sadece sosyal medya ve iletişim kısımlarını barındırıyor ?

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

hesapucreti hesapucreti İyilik kazandı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Profesyonel Kameraman
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)

Zuperman adlı üyeden alıntı

Proje güzel düşünülmüş yanlız üye olmadım ama üyeler arası mesajlaşma sistemi yok gördüğüm üzere ? sadece sosyal medya ve iletişim kısımlarını barındırıyor ?

Aynen amacımız sosyal ağ kurmak değildi bu yüzden mesajlaşma sistemi kurmadık.Sadece üyelerin bilgi dökümanlırının bulunduğu bir proje oldu.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.
Yorum ve Önerileriniz benim için değerli arkadaşlar..

3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al