Site Başlığı : Minibüs Reklam - İze Reklam Ajansı
Domain Adı : Minibüs Reklam - Minibüs Reklamları - İze Reklam Ajansı
Açılış Tarihi : 16.02.2012
Tanıtım Yazısı:

Altı bin minibüs İstanbul’un tüm merkezi caddelerinde günde 18 saat boyunca yolcu taşıması yapmaktadır. Minibüs reklamları trafikte araçla seyahat edenler tarafından rahatça göründüğü gibi yaya trafiğinin yoğun olduğu kalabalık meydanlardan geçerek minibüs reklamlarındaki mesajların geniş bir tüketici kitlesine ulaştırmaktadır.

İze reklam minibüs reklam sektöründe 2003′ten beri müşterileri için açık hava reklam ve alternatif mecralar ve etkinlikler geliştirmektedir. 28 Şubat 1998 tarihinde kabul edilen 2918 sayılı karayolları trafik kanunun değişik 26. Maddesi uyarınca Türkiye’de Ticari araçlarda reklam bulundurulması hakkındaki yönetmeliğe dayanılarak kuruldu. Hizmetleriniz pek çok saygın reklam veren ve medya ajanslarınca kullanılmaktadır.

İstanbul ve tüm Türkiye’de minibüsler, şehrin yoğun yerlerinden iç semtlere, milyonlarca yolcuyu taşımaktadır. İstanbul da Şişli, Beşiktaş, Sarıyer, Topkapı, Yenibosna, Beylikdüzü, Çatalca, Silivri, Çekmece, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Küçükyalı, Pendik, Kartal, Gebze gibi pek çok minibüs garajından yüz’ün üzerinde bölgeye sefer yapan minibüsleri, reklam verenler için etkin mobil reklam mecralarına dönüştürüyoruz.

Minibüs reklamları başta İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Manisa, Mardin, Ordu, Samsun, Trabzon, Eskişehir olmak üzere Edirne’den, Karsa tüm Türkiye’de içişleri bakanlığı yönetmelik hükümlerine ve belediye yönergelerine uygun olarak reklam verenlere servis edilmektedir.

Minibüs reklamlarında; dış reklam alanlarında tam kaplama, superback uygulamalar, iç mekân reklamlarında poster pano, tutamaç, koltuk başlıkları gibi pek çok reklam alanı mevcuttur. Reklamlı minibüsler, reklam verenlere, reklam mesajlarını açık hava reklamcılığın gücüyle hedef kitlelerine ulaşım imkânı sağlar.