lostyazilim

Mizah - Oyun inceleme Sitemiz

8 Mesajlar 747 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sefolee sefolee www.GamerTr.com Telefon Onaysız
  • Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce de paylaşmıştım ancak pek yanıt alamadım o yüzden affınıza sığınarak tekrar bu başlığı açıyorum.

Sitemizi açtıktan sonra tema değişikliği ve site hızlandırmaya yönelik bazı çalışmalar yaptık. Çeşitli eklentiler ile siteyi zenginleştirmeye çalıştık. SEO puanımızı arttıracak adımlar attık. Çok şükür sitemize ilgi gün geçtikçe artıyor. Mizahımız beğenilmiş gibi görünüyor. Ancak profesyonel arkadaşların gözünde ne durumda olduğumuzu merak ediyorum. Geliştirmelere devam etmek için sizlerin yorumlarına ihtiyacımız var.

Site dizaynı, hızı, yazı türü, seo yorumları şeklinde fikirlerinizi bekliyor olacağım.

Şimdiden teşekkürler.

www.oyunokuzu.com
WampiR ily82

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

WampiR WampiR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 521 / 68
  • Ticaret 17, (%100)
Capslere göz attım, gayet iyi :)

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)
Telefonda olduğun için genel anlamda bakamadım fakat logoyu ve alan adını beğendim. Siteniz geliştikçe video çekmeye, yayınlar, çekilişler falan yapmaya başlarsınız. Hayırlısı olur inşallah.

• Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkürler arkadaşlar. Ancak teknik detaylarla ilgili yorumlarınızı da rica ediyorum.

wmaraci
wmaraci

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
temanın siyah olması karamsarlığa yol açtığından sitede geçirilecek zamanı olumsuz yönde etkiler.
oyun, mizah sitelerinde açık, canlı renklerin kullanılması taraftarıyım.

• Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

cwt adlı üyeden alıntı

temanın siyah olması karamsarlığa yol açtığından sitede geçirilecek zamanı olumsuz yönde etkiler.
oyun, mizah sitelerinde açık, canlı renklerin kullanılması taraftarıyım.

Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim. Tema ile ilgili diğer yorumları da göz önünde bulundurarak değerlendirme yapacağız. Şu ana kadar olumlu yorumlar alıyorduk ancak tabi ki her göze aynı şekilde hitap etmeyecektir.
cwt

kişi bu mesajı beğendi.

salihkuru salihkuru WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Jeoloji Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Cwt' a katılıyorum. Fazla koyu renkli siteniz. Logo çok güzel. Kırmızı ton çok güzel olmuş. Bence aynı kırmızı tonu sitenizde başka kısımlarda da kullanarak renklendirmeye gidin. Arka plan rengi güzel fakat çok sade kalmış. Biraz renklendirme istiyor derim. Birde caps teki fotoları sağa kaydırma kısmı pek olmamış sanki. Pek belli değil o iş için olduğu.

• Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

salihkuru adlı üyeden alıntı

Cwt' a katılıyorum. Fazla koyu renkli siteniz. Logo çok güzel. Kırmızı ton çok güzel olmuş. Bence aynı kırmızı tonu sitenizde başka kısımlarda da kullanarak renklendirmeye gidin. Arka plan rengi güzel fakat çok sade kalmış. Biraz renklendirme istiyor derim. Birde caps teki fotoları sağa kaydırma kısmı pek olmamış sanki. Pek belli değil o iş için olduğu.

Yorumlarınız çok yerinde. Arka planı canlandırmak için bir süre resim ile çalıştık fakat sayfa hızını arttırmak adına resmi kaldırmaya karar verdik. Caps bölümündeki galeriden biz de hoşnut değiliz. Üzerinde çalışıyoruz en kısa sürede o bölümü yenileyeceğiz.

Ayrıca yeni bölümler üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında yayında olacak. Desteğiniz ve değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum olumlu-olumsuz yorumlarınızı ve fikirlerinizi duymayı bekliyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al