lostyazilim
tr.link

Mmorpg oyunu sitem

10 Mesajlar 853 Okunma
acebozum
tr.link

Morfran Morfran Hi again. Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım, Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)
Arkadaşlar adres bu. Şuan tamamen tasarım aşamasında kodlar karışık allak bullak güzel bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum.

Amacım ise siteden anlayacağınız oyun hakkında oyuncuların güncelleme görüşlerini istek ve önerilerini bir araya topladıkları beraber etkileşime girip yorumlaştıkları bir sistem.

Sizden de öneri ve görüşlerinizi alayım dedim.

wmaraci
reklam

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
bu tür bi proje benimde var, içeriklerine baktım rek sai geldi, bilmem corki nerf, 4.20 notları vs vs.. bunların hiçbiri özgün içerik değil. yani sen yazmış olabilirsin ama bunu başka yerlerden duyup yazdın ve bunun gibi 100lerce site var. yani önerim şu ki değerli olmasını isrtiyorsan bence içeriği değiştirmelisin.

• Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)

elegan adlı üyeden alıntı

bu tür bi proje benimde var, içeriklerine baktım rek sai geldi, bilmem corki nerf, 4.20 notları vs vs.. bunların hiçbiri özgün içerik değil. yani sen yazmış olabilirsin ama bunu başka yerlerden duyup yazdın ve bunun gibi 100lerce site var. yani önerim şu ki değerli olmasını isrtiyorsan bence içeriği değiştirmelisin.

Hocam onlar tamamen örnek makaleler kodlama aşamasında site boş görünmesin diye amacım oyuncu görüşlerini alıp farklılık yaratmak.

• Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)

Medyads adlı üyeden alıntı

Hocam onlar tamamen örnek makaleler kodlama aşamasında site boş görünmesin diye amacım oyuncu görüşlerini alıp farklılık yaratmak.

anladım o halde önerim şu olur, küçük bir forum ve soru-cevap bölümü olmalı. sosyal bir ortam istiyorsanız. ha tabi o tür haberlerde olacak ama sürekli o haberlerle yürümez demek istedim onuda belirleyim. iyi çalışmalar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)

anladım o halde önerim şu olur, küçük bir forum ve soru-cevap bölümü olmalı. sosyal bir ortam istiyorsanız. ha tabi o tür haberlerde olacak ama sürekli o haberlerle yürümez demek istedim onuda belirleyim. iyi çalışmalar.

Öyle bir projem var zaten reddit ingilizce olarak çok iş görüyor o konuda. TRde reddit alışkanlığı olmadığı için onun yerini alacak o tarz anlık bir sistem düşünüyorum.

Teşekkür ederim önerileriniz için.

• Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)

Öyle bir projem var zaten reddit ingilizce olarak çok iş görüyor o konuda. TRde reddit alışkanlığı olmadığı için onun yerini alacak o tarz anlık bir sistem düşünüyorum.

Teşekkür ederim önerileriniz için.

evet reddit o konuda iyi çoğu türk blog da zaten ordan alıyor haberleri. şu var benzeri bir proje bence zor. yani değişik birşeyler yine olmalı redditi kullanmayan seninkini niye kullansın yani?

• Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)

evet reddit o konuda iyi çoğu türk blog da zaten ordan alıyor haberleri. şu var benzeri bir proje bence zor. yani değişik birşeyler yine olmalı redditi kullanmayan seninkini niye kullansın yani?

Zaten birebir reddit'in aynısından bahsetmiyorum. Konsept olarak o mantıkta işleyen bir forum tartışma olayından bahsetmek istemiştim.

• Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)

Zaten birebir reddit'in aynısından bahsetmiyorum. Konsept olarak o mantıkta işleyen bir forum tartışma olayından bahsetmek istemiştim.

anlıyorum başarılar

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Mmorpg sitem demişsin ama lol den başka bir şey yok. Eğer siten tam anlamı ile bitmemiş ise bence bu konuyu açman saçma. Siten bittikten sonra aç ki sana artı ve eksilerini söyleyelim yahut tamamen muhteşem olmuş devam et diyelim. Kaldı ki bildiğim kadarı ile lol MMO bir oyun. Kolay gelsin

Kuva-i Kafsinkaf

• Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Mmorpg sitem demişsin ama lol den başka bir şey yok. Eğer siten tam anlamı ile bitmemiş ise bence bu konuyu açman saçma. Siten bittikten sonra aç ki sana artı ve eksilerini söyleyelim yahut tamamen muhteşem olmuş devam et diyelim. Kaldı ki bildiğim kadarı ile lol MMO bir oyun. Kolay gelsin

Haklısınız.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al