Yerinde Oto Bakım
Arabalarımız artık hayatımızda büyük bir öneme sahip. Bize her anlamda kolaylık sağlıyor. Özellikle acil durumların kurtarıcısı konumunda. Bir çoğumuz neredeyse gününün tamamını direksiyon koltuğunda geçimekte. Bu yüzden sürekli kullandığımız araçlarımız ilerleyen zamanlarda bazı sorunlardan dolayı bizleri yarı yolda bırakabilirler. Bu sorunların önüne geçmek için araçlarımızın belirli periyotlar içinde bakıma girmesi gereklidir. Bu sayede hem araçlarımızın ömürleri uzar, hem ilerleyen zamanlarda oluşabilecek sorunların önüne geçilebilir, hemde sürüş konforunuz artar.

Araçları bakıma götürmek için belki de koca bir gününüzü harcamanız gerekebilir. Bu sırada imdadınıza Gezen Oto Servis yetişiyor. Sizlerin ihtiyacını karşılamak için mobil oto servis hizmeti veriyor. Bulunduğunuz konuma servis araçlarını yollayarak saatler içinde sorunlarınızı çözüyor, araç bakımlarınızı yapıyor. İster kapınızın önünde, ister iş yerinizde, ister siz aileniz ile vakit geçirmek için gittiğiniz alışveriş merkezinin otoparkında kısacası şu an için istanbulda istediğiniz her yerde yerinde oto bakım hizmeti alabilirsiniz.

Son model ileri teknoloji ekipman ile araçların bakımını gerçekleştiren Gezen Oto Servis 2017 yılından bu zamana kadar yüzlerce memnun müşterisi ile son hız çalışmalarına devam ediyor. Her türlü araç bakımını yerinde oto bakım hizmeti ile servise gitmeden kolayca yaptırmanıza olanak sağlıyor:

Oto bakımda en önemli hususlardan bir tanesi de değişecek parçadır. Mobil oto servis, araç parça değişikliğinde araç değer kaybını önlemek ve ergonomik sürüş amacıyla birinci sınıf yedek parça malzemeler kullanmaktadır. Tüm değişimler sizlerin onayı ile yapılmakta, kullanılan malzemeleri o an görebilmektesiniz.

Her türlü bakım ve tamir anında yanınızda.

https://www.gezenotoservis.com