Saha Satışında En Büyük Yardımcınız SalesPlus


Sales Plus %100 LOGO uyumlu mobil satış ve yönetim uygulamasıdır. Sales Plus ile markanızın saha satış operasyonları daha güvenli, daha kolay ve daha verimli hale gelir. Plasiyerlerin ve yöneticilerin performansı artarken birbirleri ile olan iletişimleri de güçlenir. Böylece sahadaki verimlilik artar ve aksaklıklardan dolayı oluşan zaman kayıpları ortadan kalkar.Offline çalışma özelliği ile sahada veri kaybı yaşamadan çalışmaya devam edebilirsiniz.

LOGO yazılım entegreli mobil saha satış programı Sales Plus ile, plasiyer takibi, satış takibi, anlık satış, müşteri analizi, satış raporları ve stok durumları gibi pek çok alanı domine etmeniz mümkündür. Anlık bildirimler, anlık duyurular ve görev atama gibi özellikler sayesinde sahaya tek bir kontrol merkezinden anında müdahale edebilirsiniz. Gelişmiş özellikler ile tam donanımlı Sales Plus ile kritik müşterilerinizin sipariş ve görüşme verilerini inceleyebilirsiniz. Saha performansında gözle görülür bir fark yaratarak marka olarak daha başarılı bir hale gelebilirsiniz.

Sahada hakimiyetinizi arttıran Sales Plus ile klasik saha yönetimini bir kenara bırakın ve sahada gözle görülür farkın tadını çıkarın.



Sales Plus’ın Yöneticiye Kazandırdıkları

01. Profesyonel Ekip Yönetimi
Personelin hangi tarihte hangi saat aralığında hangi lokasyonda ne kadar zaman geçirdiğini ve sahadaki performansına dair kayıtlarını panel üzerinden takip edebilirsiniz.
02. Sahada Verimlilik
Soğuk satış için ihtiyacınız olan ürün sunumu, müşteri analizi ve müşteri notlarına Sales Plus ile erişebilirsiniz. Böylece zamandan kazanarak daha etkili satış stratejileri geliştirir performansınızı arttırırsınız.
03. Zaman Tasarrufu
Saha satış ekibinin girdiği satış ve tahsilata dair bütün veriler Sales Plus aracılığı ile anında ERP sistemine düşer ve size hızlı olma şansı verir.
04. Artan Saha Kontrolü
Sales Plus ile plasiyerlerin her adımından haberdar olabilirsiniz ve anlık görev atamaları yapabilirsiniz. Böylece onay sürecini hızla gerçekleştirebilir ve saha hakkında detaylı raporlara erişebilirsiniz.
05. Takip Edilebilir Görevler
Sales Plus ile satış temsilcilerinin gerçekleşen ve planlanmış ziyaretlerini izleyebilirsiniz. Görev Yönetimi sayesinde tüm görevler ve durumlarını rahatlıkla takip edebilirsiniz.



Sales Plus’ın Plasiyere Kazandırdıkları


Mobil saha satış uygulaması olan Sales Plus özel olarak geliştirilmiştir ve sahadaki adımlarınızı kolaylaştırmak için birebirdir!

Sales Plus ile plasiyerlerin sahadaki görünürlüğü artar ve plasiyerler satış güçlerini arttıracak bilgi ile donanmış hale gelirler.




  • Müşteri ve ürün hakkındaki bilgileri anlık olarak erişebilirler.

  • Siparişlerini sorunsuz ve hızlı oluşturabilirler.

  • Online onay mekanizması sayesinde zamandan kazanırlar.

  • Özel sipariş girişi yapabilir ve tahsilat yöntemi belirleyebilirler.

  • Numune taşımalarına gerek kalmadan kaliteli görsel ve videolarla ürün sunumu yapabilirler.

  • Barkod makinesi ya da pos cihazı taşımalarına gerek kalmadan satışlarını gerçekleştirebilirler.

  • Müşteriye ulaşırken kullanılacak adres bilgisi ve yol tarifi sistemde yer alır.

  • Online ve Offline çalışma özelliği ile mobil satış sistemi çalışmalarda kesinti olmadan devam edilmesini sağlar.



Sales Plus’ın Müşterinize Kazandırdıkları


Müşteriniz kurumsal ve profesyonel bir firmayla çalışmanın keyfini çıkarır.

Müşterinize zaman kazandırırsınız. Çünkü daha kısa sürede iş bitirir ve zamanınızı verimli kullanırsınız.

Müşterilerinizin siparişleri sorunsuz alınır. Böylece müşteriniz hatalı siparişlerle uğraşmak zorunda kalmaz.



Mobil Saha Satış ve Ekip Yönetimi Otomasyonu Sales Plus ile Tanışın, Sahadaki Gücünüzü Keşfedin…