Pratik kullanım özelliğine sahip bütün seçenekler, ekonomi dünyası için çözüm odaklı seçeneklerdir. Motorlu kapılar da bu kategorisin en önemli seçenekleri arasında yer almaktadır. Yana kayar kapı seçenekleri, garaj kapıları, dairesel kapılar, endüstri ve sanayi kepenkleri gibi bir çok kategoride kapı motoru seçeneği tercih edilmektedir. Garaj kapıları, araçtan inmeden kapı açma ve kapama işlemi sağlar. Yana kayar kapılar ise, büyük bahçesi olan bütün mekanlar için araç geçişini kolay hale getirir. Görevli yerinden kalkmadan otomatik kumanda ile kolaylıkla kapının açma ve kapanma işlemini gerçekleştirir. Kapı motoru çeşitleri ile hazırlanan bu kapılar, iş ve sosyal hayatımızı kolaylaştırmaktadır.

Kumandalı Özelliği İle Kaliteli Kullanım Seçenekleri Bir Arada

Yaz aylarının en sıcak günlerinde ( 50 derece) ve kış aylarının en soğuk günlerinde ( -20 derece), kapı motoru çeşitleri, kolaylıkla çalışabilir. Motorlu kapıların kullanım özellikleri, kapının ağırlığı ve kapının fonksiyonel yapı tasarımına göre belirlenmektedir. Etkili, pratik ve kullanışlı özelliklere sahip kapı motoru çeşitleri, nemli havalarda rahatlıkla kullanılabilir. Elektrikli motor özelliğine sahip bu tasarımlar 120 w ve 230 w elektrik akımı ile çalışmaktadır. Yedek parça, servis ve montaj gibi problemlerle karşılaşmayan bu motorlar, kapı motoru fiyatları kategorisinde, hayatımızı kolaylaştıran özelliklere sahip ürünlerdir. Motorun yapısı ve kalitesi, kapı motoru fiyatları kategorisinin belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır.

Her Mekana Uygun Tasarım Seçenekleri

Pratik ve etkili kullanım özelliklerine sahip olan motorlu kapılar, her mekan için farklı kullanım özelliklerine sahip ürünlerdir. Firmamız, kapı takılacak yerde küçük bir inceleme yapmaktadır. Bu incelemenin ardından, mekan için en uygun kapı seçeneklerini hazırlamaktadır. Güncel ve etkili tasarım seçenekleriyle, motorlu kapı tasarım işlemi, problemsiz bir şekilde montajlanmaktadır. Kapı motoru tamiri yapan firmamız, her zaman için servis imkanına sahiptir. Pratik ve etkili özelliklere sahip kapı motoru tamir işlemlerimiz, kapıların kullanım ömrünü uzatmaktadır. Tamir ve bakım işlemlerinde, kapının yapısı ve kapının modeli farklılık meydana getirmektedir. Parça destekli gerçekleştirilen kapı motoru tamiri işlemlerinde, aradığınız bütün çözümler bir araya getirilmektedir. Motorlu kapı servis hizmetlerinde söz verilen zamanda iş teslimatı oldukça önemlidir.