wmaraci reklam
wmaraci reklam

Motosiklet Defteri - Motosiklete Dair Her Şey!

3 Mesajlar 117 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 117 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

gfo gfo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO & Content Manager
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 162 / 161
  • Ticaret 2, (%100)

Merhaba, bir süredir üzerinde çalıştığım internet sitem Motosiklet Defterini açtım! Sitenin altyapısı WordPress ve tema olarak Swyft kullandım.

Motosikletleri seviyorum ve hobi olarak ilgileniyorum, korktuğum için tabii kullanamıyorum. Akşamları ve hafta sonları ilgilenmek için basit bir internet sitesi açmak istedim. Burada ansiklopedi tarzında motosiklet ile alakalı bilgiler paylaşıyor olacağım.

Bakım ve tamirden parça bilgilerine, rotalardan motor detaylarına, güncel haberlerden teknik içeriklere kadar motosiklete dair her şeyi sunan ansiklopedi tarzında bir bilgi blogu.

İki tane de hesaplama aracı yaptım:

Ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Medium
wmaraci reklam
reklam

Herman Herman WM Aracı Platin Üye
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 24 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Selam! Öncelikle tebrikler, Motosiklet Defteri oldukça ilginç bir proje olmuş. WordPress ve Swyft tema seçimiyle iyi bir temel oluşturmuşsun gibi görünüyor. Özellikle motosiklet meraklıları için bilgi içeren bir platform oluşturmak güzel bir fikir. Ansiklopedi tarzında bilgi sunmak kullanıcılarına değerli bir kaynak olacaktır.

Hesaplama araçlarını da eklemek, ziyaretçilerin siteye olan ilgisini artırabilir. Kullanıcıların ihtiyacı olan bilgileri bulabileceği pratik araçlar sunmuşsun, bu da oldukça yerinde bir karar.

Anahtar kelime optimizasyonu, sayfa hızı iyileştirmesi ve mobil uyumluluk konularına da dikkat eder, içerikleri düzenli ve tutarlı bir şekilde yayınlarsan, sitenin organik trafiğinin artmasına katkıda bulunabilirsin. Ayrıca sosyal medya üzerinden de paylaşımlar yaparak ve siteyi daha geniş kitlelere duyurarak, daha fazla etkileşim ve geri bildirim alabilirsin. Başarılar dilerim! 🚀
gfo

kişi bu mesajı beğendi.

gfo gfo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO & Content Manager
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 162 / 161
  • Ticaret 2, (%100)

Herman adlı üyeden alıntı

Selam! Öncelikle tebrikler, Motosiklet Defteri oldukça ilginç bir proje olmuş. WordPress ve Swyft tema seçimiyle iyi bir temel oluşturmuşsun gibi görünüyor. Özellikle motosiklet meraklıları için bilgi içeren bir platform oluşturmak güzel bir fikir. Ansiklopedi tarzında bilgi sunmak kullanıcılarına değerli bir kaynak olacaktır.

Hesaplama araçlarını da eklemek, ziyaretçilerin siteye olan ilgisini artırabilir. Kullanıcıların ihtiyacı olan bilgileri bulabileceği pratik araçlar sunmuşsun, bu da oldukça yerinde bir karar.

Anahtar kelime optimizasyonu, sayfa hızı iyileştirmesi ve mobil uyumluluk konularına da dikkat eder, içerikleri düzenli ve tutarlı bir şekilde yayınlarsan, sitenin organik trafiğinin artmasına katkıda bulunabilirsin. Ayrıca sosyal medya üzerinden de paylaşımlar yaparak ve siteyi daha geniş kitlelere duyurarak, daha fazla etkileşim ve geri bildirim alabilirsin. Başarılar dilerim! 🚀

Merhaba, değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Sayfa hızı için LSCache aktif ettim, SEO için de Rank Math aktif. Tema zaten mobil uyumlu.

Medium
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al