Artık insanların internet üzerinde farklı farklı tarayıcılarını tercih ettiğini görüyoruz. Eskiden sadece Internet Explorer kullanırken ve bir manada tekel olarak iş görürken, artık diğer tarayıcılar öne geçti. Şu anda da Google Chrome ile Mozilla Firefox bu anlamda sektörün liderliğini ellerinde tutuyorlar.

Mozilla kullanmak için Mozilla indir diye bir arama yapıp önce bilgisayarınıza Mozilla indirmeniz gerekiyor. Eğer sonucu İngilizce olarak aratmak isterseniz buna Mozilla download da diyebilirsiniz.

Ancak Mozilla ihtiyacı sadece bilgisayarda karşımıza çıkmıyor. Telefonların da artık bilgisayarlar kadar sık kullanıldığı ortada. Bu yüzden telefonlarda da web tarayıcısı ihtiyacı ortaya çıktı. Android işletim sistemini kullanan cihazlarda da Mozilla ihtiyacı olabiliyor. Bunun için Android cihazlar için Mozilla FireFox indir diyerek o konudaki ihtiyacınızı da karşılayabilirsiniz.

Mozilla son dönemde çıkan tarayıcılar arasında içinde en çok özellikleri barındıran ve en hızlı çalışan, çoğu otoriteler tarafından da Google Chrome ile birlikte en iyi tarayıcı olarak gösterilen bir tarayıcıdır. Çok detaylı özellikleriyle kullanıcıya sadece bir web tarayıcısı değil, başka imkanları da sunan Mozilla'yı herkesin tercih etmesi gerekir. Zira gerçekten Mozilla'yı bir kez kullandığınızda diğer tarayıcılardan büyük bir farkı olduğunu göreceksiniz.

Ayrıca Mozilla Firefox sürekli gelen güncellemeleri ile kullanıcı taleplerini de dikkate alıyor ve taleplere göre ayarlarında değişikliklere ve geliştirmelere gidiyor. Bu da Mozilla'nın kullanıcı odaklı bir tarayıcı olduğunu kanıtlıyor.