Merhaba arkadaşlar;
MS(MMO) Oyun forumu oyunlar hakkındaki düşüncelerinizi, incelemelerinizi ve yorumlarınızı yazabilir ve değerlerndirebilirsiniz. Bunların yanında forumumuzda eğlenceli bir vakit geçirmek istediğimiz için oyun odası ve video portalı bulunmaktadır.
[COLOR=Sienna]Video Portalı Nedir?[/COLOR]
Forumdaki üyeliğiniz ile video portalında videolarınızı paylaşabilirsiniz ve videolarınızı diğer üyelerimize ve misafirlermize izletebilirsiniz, üyelerimiz video hakkındaki görüşlerini ve değerlendirmelerini alabilirsiniz.
[COLOR=Sienna]Oyun Odası(Game Room) Nedir?[/COLOR]
Oyun odası yine üyelerimiz yararlandığı bir sistemdir. Oyun odası bölümümüzde solo(tek kişilik) ve çoklu online oynayabileceğiniz oyunlar vardır. Çoklu oyun olarak üyeliğinizle farklı bir üyemiz ile satranç oynayabilirsiniz, satranç oynarken aynı anda sohbet edebilirsiniz.
[COLOR=Sienna]Oyun Puan Sistemi?[/COLOR]
Oyun puan sistemi yukarıda bahsettiğimiz oyun odası bölümünde gerçekleşmektedir puanları orada kazanıp kaybedebilirsiniz.
Solo oyunlarda rulet gibi oyunlar oynayabilirsiniz. Puanlama sistemi orada sizin seçeceğiniz puan kadar puan ödeyip ruleti kazanırsanız kat kat puan kazanabilirsiniz. Benim puanım bitti ben ne yapacağım derseniz. Forumumuzda konu açarak puan kazanabilirsiniz.

Forumumuzun İçeriği tabiki bunlardan ibaret değil bunlar kullanıcıların sıkılmamak için birbirleri arasında etkileşim kurmaları, etkinlikleri artırmak için yapılan sistemlerdir.

Forumumuzun içeriği ise ağırlıklı olarak online oyunlara yöneliktir. Bilgisayar oyunları ise ikinci planda tutuyoruz biraz, ama her kategoriye aynı değeri veriyoruz.

Sizide bu oluşumun içinde görmekten mutluluk duyarız.

Site Adresi:MS(MMO) Oyun Forumu