lostyazilim
tr.link

Muzizy.com - Kafana Göre Müzik

18 Mesajlar 2.444 Okunma
acebozum
tr.link

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)
Cidden çok beğendim hocam, hayırlı olsun. 1-2 Öneri verecektim;

1 - Kategori sayfaları, yada size göre türler, nasıl desem girince sanki o yazılar rasgele sola sıralanmış gibi duruyor, başında bir ok işareti olsa, yanındada dinle ve kaç dakikalık olduğu yazsa çok güzel olur.

2 - Ana sayfadada en çok dinlenenler olursa daha iyi olur gibime geliyor.

İyi çalışmalar.

boş çuval dik durmaz
elektronikssl
webimgo

Ibolac Ibolac #php #mysql #wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 46 / 49
  • Ticaret 25, (%96)

Kreasyon adlı üyeden alıntı

Cidden çok beğendim hocam, hayırlı olsun. 1-2 Öneri verecektim;

1 - Kategori sayfaları, yada size göre türler, nasıl desem girince sanki o yazılar rasgele sola sıralanmış gibi duruyor, başında bir ok işareti olsa, yanındada dinle ve kaç dakikalık olduğu yazsa çok güzel olur.

2 - Ana sayfadada en çok dinlenenler olursa daha iyi olur gibime geliyor.

İyi çalışmalar.

Hocam öncelikle teşekkür ederim, beğendiysen ne mutlu bana. Başlarına ok işareti koyacağım haklısın. Kaç dakikalık olduğu konusunda videoları güncellemem gerekiyor, zaten sonra playlist tarzında değişik bir sistem hazırlamayı düşünüyorum.

Girilen kategoride sonraki şarkının otomatik çalınacağı bir sistem :) Yani sayfayı bir köşede açık bırakan birisi sürekli aynı şarkıyı dinlemek zorunda kalmayacak :)

En çok dinlenenleride istatistikler sayfasında hazırlamıştım, anasayfada olmasın diye düşündüm, duruma göre anasayfayada alabilirim.

Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT

• Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

Ibolac adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle teşekkür ederim, beğendiysen ne mutlu bana. Başlarına ok işareti koyacağım haklısın. Kaç dakikalık olduğu konusunda videoları güncellemem gerekiyor, zaten sonra playlist tarzında değişik bir sistem hazırlamayı düşünüyorum.

Girilen kategoride sonraki şarkının otomatik çalınacağı bir sistem :) Yani sayfayı bir köşede açık bırakan birisi sürekli aynı şarkıyı dinlemek zorunda kalmayacak :)

En çok dinlenenleride istatistikler sayfasında hazırlamıştım, anasayfada olmasın diye düşündüm, duruma göre anasayfayada alabilirim.

Evet hocam farkettim ama ana sayfada olması daha güzel olacaktır, çünkü bir site, blog, forum ne olursa olsun en çok dikkatimi çeken en çok dinlenenler, okunanlar vs. olmuştur.

boş çuval dik durmaz

• Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 46 / 49
  • Ticaret 25, (%96)

Evet hocam farkettim ama ana sayfada olması daha güzel olacaktır, çünkü bir site, blog, forum ne olursa olsun en çok dikkatimi çeken en çok dinlenenler, okunanlar vs. olmuştur.

Hocam dediğiniz icon olayını hallettim, kontrol edip olumlu/olumsuz bir fikir verirseniz sevinirim. En çok dinlenenleride ana sayfaya alma konusunda bir kaç kişiden daha fikir alıp değerlendireceğim. Çok teşekkür ederim :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

Hocam dediğiniz icon olayını hallettim, kontrol edip olumlu/olumsuz bir fikir verirseniz sevinirim. En çok dinlenenleride ana sayfaya alma konusunda bir kaç kişiden daha fikir alıp değerlendireceğim. Çok teşekkür ederim :)

Aynen hocam güzel olmuş, takip ediyordum zaten değişimi, ilk başta dev gibi iconlar vardı :D, hocam kategori sayfalarınada eklersen güzel olur, bide hocam mesela nasıl desem arabesk sayfasına girince şöyle koyu tonlar, pop sayfasında insanın içini açan renk, türk sanat müziği kategorisine girince sade renk, gibisinden olsa çok daha güzel olur, sonuçta ruh haline göre müzik sunuyorsunuz, ozaman herşeyi ruh haline göre ayarlamak gerekir :D

boş çuval dik durmaz

• Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 46 / 49
  • Ticaret 25, (%96)

Aynen hocam güzel olmuş, takip ediyordum zaten değişimi, ilk başta dev gibi iconlar vardı :D, hocam kategori sayfalarınada eklersen güzel olur, bide hocam mesela nasıl desem arabesk sayfasına girince şöyle koyu tonlar, pop sayfasında insanın içini açan renk, türk sanat müziği kategorisine girince sade renk, gibisinden olsa çok daha güzel olur, sonuçta ruh haline göre müzik sunuyorsunuz, ozaman herşeyi ruh haline göre ayarlamak gerekir :D

Çok mantıklı hocam, ama üstünde çalışmam gerekiyor. Ha diyince olacak gibi değil, bir kaç gün içinde bu değişimide yaparım :) Renkler konusunda fikir verirseniz kategoriler için mükemmel olur.

Ayrıca bu mükemmel fikir için çok teşekkür ederim :)

• Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

Çok mantıklı hocam, ama üstünde çalışmam gerekiyor. Ha diyince olacak gibi değil, bir kaç gün içinde bu değişimide yaparım :) Renkler konusunda fikir verirseniz kategoriler için mükemmel olur.

Ayrıca bu mükemmel fikir için çok teşekkür ederim :)

Ne demek yav artık sizden dinliyorum :) ,valla hocam renk konusunda bende takıntılıyım, bu arada hocam hip-hop ve rap kategorisini ayırmanız bence iyi olmamış :p

boş çuval dik durmaz

• Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 46 / 49
  • Ticaret 25, (%96)

Ne demek yav artık sizden dinliyorum :) ,valla hocam renk konusunda bende takıntılıyım, bu arada hocam hip-hop ve rap kategorisini ayırmanız bence iyi olmamış :p

Farklı türler bence, o yüzden ayırdım gerekirse birleştiririz :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al