netbozum
tr.link

Ne Nasıl Yapılır Bir Kadın Dilinden Sizlere

3 Mesajlar 899 Okunma
acebozum
tr.link

elis elis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 17 / 57
  • Ticaret 0, (%0)
Bundan yaklaşık 7 sene önce başlayan web site yapma hayalim ilk yıllarda bedava alan veren siteler ve bloglarla başladığında site yapımı hakkında en ufak bir bilgim yokken bugün sitelerinden oldukça iyi bir kazanç elde eden 41 yaşına merdiven dayamış ilkokul mezunu bir hanım tarafından 2 yıl 1 ay önce yapılmaya başlandığı sitedir nazarca.com.

Üç çocuk annesi olarak sitemdeki önceliğim Öğrencilere performans ve Proje ödevlerini nasıl yapacaklarını resimlere bakarak özgün makalelerimle anlatmaya ve yardımcı olmaya çalıştığım gecelerimin gündüzlerime karıştığı, onca emeğimin sonunda iyi bir yerlere gelmeye başladığını düşündüğüm sitedir Nazarca.

Genelde bir çok web sitesinde içeriğin bitmiş halinin resimleri sunulurken ve bir kaç cümleyle geçiştirilirken resimleri inceleyerek ve konu hakkında araştırmalar yapıldıktan sonra mümkün olduğunca resimli anlatımların paylaşıldığı hobi sitesidir Nazarca.

Fikirlerin paylaşıldığı dost ortamlarının yorumlarda sıkça yaşandığı çocukların admin ablalarından her daim yardım isteyip aynı dakikalarda cevap verilen sıradan bir kadının küçük dünyasını devasa hale getiren sevgisi ve emeğiyle geliştirmeye çalıştığı sitedir Nazarca.

Hayellerini ve hedeflerini ziyaretçileriyle Benim Kalemimden köşesinde paylaşan ulaşabildiği tüm kitlelere ulaşmayı hedef edinmiş tek başına mücadelesini her zaman veren ve verecek olan bir İlkokul mezunu kadının Gururudur Nazarca.

Buraya her ne kadar yeni siteler eklenmesi istensede sahibinin gözünde hala ilk günün heyecanını yaşadığı ekmek kapısı gözünün nuru sitedir Nazarca
www.nazarca.com
Sskgunlugu teymir Modern

kişi bu mesajı beğendi.

nazarca.com
googleasistan
reklam

sempatiy sempatiy Egenin incisi Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek bilgisayar ve internet hizmetleri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Yüzlerce site tanıtımı okudum amma sizinki gibi oturaklı bir yazı okumadım veya okumak istemedim. "İlkokul mezunu kadının Gururudur Nazarca" bu kelimeyi vurgulayıp durmanız beni çok mutlu mesut etti. Her şey okumakla olmadığını bilenlerden birisi olarak sizlere daima başarılar dilerim. Ayakta Alkışlıyorum!.
elis

kişi bu mesajı beğendi.

elis elis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 17 / 57
  • Ticaret 0, (%0)
Sevgili Sempatiy
yazdığınız özgüvenimi ve egomu okşayan güzel cümlelerinizi inanın tekrar ,tekrar okudum ne kadar mutlu oldum inanın anlatamam. Size sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum sağolun varolun:)
sempatiy

kişi bu mesajı beğendi.

nazarca.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al