lostyazilim

Nedir - Ne demek - Sözlük Sitesi

8 Mesajlar 1.317 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

analogfikir analogfikir Osmanlı İmparatorluğu Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 888
  • Beğeniler 224 / 118
  • Ticaret 11, (%100)

Biz insanlar merak ettikleri için kendilerini geliştirebilirler. Kendilerine ; Bu nedir , şu ne demek , bunun anlamı nedir gibi sorular soran insanlar en doğru cevaba ulaşabilirler.

Sorduğunuz sorulardan en çok aranan kelimelerden bir tanesi de “aşk nedir” kelimesidir. Aşk bir çoklarının cevabını bulamadığı bir şeydir .Aşk sempatiden, minnettarlıktan ve uzun süreli birliktelikten doğabilir, toplanamaz ,çıkarılamaz , çarpılamaz aşk bir arzudan da doğabilir bir inattan da doğabilir. Neyse fazla deşmemek gerek aşkın ne demek olduğunu. İsterseniz bu sorunun cevabını sitemizde arayınız.

İnsanlar isimlerinin anlamlarını da bilmelidirler. Düşünsenize isminiz kurretülayn bu ismi bir insana söylediğiniz zaman ilk sorusu ; kurretülayn ne demek ? Peki biliyormusunuz isminizin anlamını bilmiyorsanız sizi de nedirx web sitesine bekleriz. Nedirx’i sözlük sitesi olarak da kullanabilirsiniz.

Web sitemizde Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Rusça, Japonca gibi dünyanın sayılı dillerinin anlamlarını bulabiliriz. Örnek vermek gerekirse İngilizce go ne demek veya Osmanlıca veba ne demek gibi aramalar yapabilirsiniz. Sitemiz arayüz ve sayfa tasarımı ile kullanıcı dostu bir web sitesidir. Bu web sitesi wiki gibi büyük bir web sitesi olmayı hedeflemektedir.

Size bu cevapların bulunduğu bir web sitesini söyleyeceğim ; www.nedirx.net bu web sitesi sizin sorduğunuz soruların bir çoğunu dev veritabanın da barındırarak sizlerin kullanımına sunmaktadır. Legal içerik barındıran ve Türk Dil Kurumuna yani TDK ya yakın bir politika izleyen bu web sitesi sizin için en iyisi olmayı hedeflemektedir.

wmaraci
reklam

pg13 pg13 Xcode. Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek BilişimTeknolojileri Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 321
  • Beğeniler 72 / 101
  • Ticaret 11, (%100)
siteyi dün açıp bugün reklam koymanın mantığını anlayamayacağım sanırım hiçbir zaman.

Canxx Canxx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tasarımcı/İşletmeci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 35
  • Ticaret 1, (%100)

pg13 adlı üyeden alıntı

siteyi dün açıp bugün reklam koymanın mantığını anlayamayacağım sanırım hiçbir zaman.

Kardeşim burası zaten site tanıtma alanı yani insanlar ne zaman isterlerse kendi sitelerini tanıtabilirler

Site tanıtımında site yaşıyla alakalı herhangi bir kural yok.

• Üyelik 01.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 321
  • Beğeniler 72 / 101
  • Ticaret 11, (%100)

Canxx adlı üyeden alıntı

Kardeşim burası zaten site tanıtma alanı yani insanlar ne zaman isterlerse kendi sitelerini tanıtabilirler

Site tanıtımında site yaşıyla alakalı herhangi bir kural yok.

yanlış anladın buraya yazmanı kastetmedim ben. sitene aldığın rahatsız edici banner reklamlarından bahsediyorum. biraz erken olmamış mı sence de ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 35
  • Ticaret 1, (%100)

pg13 adlı üyeden alıntı

yanlış anladın buraya yazmanı kastetmedim ben. sitene aldığın rahatsız edici banner reklamlarından bahsediyorum. biraz erken olmamış mı sence de ?

Herhangi bir kural yok olsaydı etik olmazdı zaten forum bölümünde yeni site tanıtımı yazıyor.

İnsanlar 1 günde çok işler başarabilirler =) Belki eksiği çoktur ne yapması gerektiğini bilmiyordur ilk gün çalışıp akşam insanların ne düşündüğünü öğrenip yarın tekrar çalışmasına devam etmek istiyordur . şahsen ben böyle düşünüyorum çünkü ben böyle yapıyorum.

Ayrı yetten platformda paylaşılmış aklımda kalan siteleri googlede görünce inat olsun diye tıklıyorum =) yardımlaşma ve bilgi platformunda böyle olmalı.

• Üyelik 01.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 321
  • Beğeniler 72 / 101
  • Ticaret 11, (%100)

Canxx adlı üyeden alıntı

Herhangi bir kural yok olsaydı etik olmazdı zaten forum bölümünde yeni site tanıtımı yazıyor.

İnsanlar 1 günde çok işler başarabilirler =) Belki eksiği çoktur ne yapması gerektiğini bilmiyordur ilk gün çalışıp akşam insanların ne düşündüğünü öğrenip yarın tekrar çalışmasına devam etmek istiyordur . şahsen ben böyle düşünüyorum çünkü ben böyle yapıyorum.

Ayrı yetten platformda paylaşılmış aklımda kalan siteleri googlede görünce inat olsun diye tıklıyorum =) yardımlaşma ve bilgi platformunda böyle olmalı.

sen hala neden bahsettiğimi anlamadın. boşver :)

• Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 35
  • Ticaret 1, (%100)

pg13

hocam şuan adblocker kapalı bir şekilde girdim hatta üstüne açık bir şekilde girdim ve sitede herhangi bir reklam göremiyorum büyük ihtimal bende bir sorun var.

• Üyelik 01.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 321
  • Beğeniler 72 / 101
  • Ticaret 11, (%100)
en son içerikler diyor ya.. onlardan birine tıklayın.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al