Herkese Hayırlı Ramazanlar ve Hayırlı Forumlar.
Ramazan ayı öncesi açmış olduğum yeni projem (Sosyal içerik Platformu) da bütün üyelere sevindirecek bir haber ile sitemizi tanıtalım dedik. Öncelikle yapılan hatalar düzeltildi ve artık sitemiz çalışır vaziyette.
Nedir Bu Nesoruyor.com ?
İçerik zenginliği bakımından hızla büyüyen ve kendi alanında otoriter siteler ile kapışan günden güne büyüyen bir hit akışı ile herkes tarafından beğenilen bir sosyal içerik, haber, test, inceleme gibi bölümleri ile diğer sitelerden fark edilesi bir ayrımcalık ile desteklenmekedir. Çalıştığımız Editörler tarafından özenle seçilen konularımız sosyal platformlarda hızla yayılarak günden güne büyük bir etkileşime uğramaktadır.
Aslında Buraya Açılan konunun tek sebebi diğer site sahipleri kendi sitelerini mizahi, video, eğlence, sinema, haber, oyun, teknoloji gibi içerikler ile tanıtabilirler.

Kendi Siteni Tanıt


Size Ait Olan siteleri uygun başlıklar ile ya da teknolojik bir makale, haber makaleleri gibi tanıtarak bizlerden etki görebileceğiniz ve geri dönüşler sağlayabileceksiniz. Nasıl mı? Resimsiz 1 Adet Makalenizi (Özgün olsun demiyorum yalnız özgün makale olması sizlerin yararına.) Sitemize Üye olduktan sonra editörlere yayınlamaları için göndermeniz yeterli.

Nasıl İçerik Gönderebilirim?


Nesoruyor.com adresini Browserinize yazınız. Ardından Sağ Üst de Açılır Menü olarak karşılaşacağınız Kayıt Ol Linkine Tıklayarak boş alanları doldurmanız yeterli. Daha Sonra ise Ana sayfa Logonun Yanında İçerik ekle Sayfası Tıklayarak yayınlayacağınız sitenin içeriklerimize uygun olup olmadığını gördükten sonra en Altda bulunana Yazı Ekle linkine tıklayarak içerik paneline ulaşabilirsiniz.
Bundan sonrası wordpress'in zaten kendi panelidir. Bilmeyenler için Pek yakında Video ekleyerek Sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.
İçeriklerden en iyi Şekilde Nasıl Yararlanabilirim?
içeriklerinizden en iyi şekilde yararlanabilmek adına sizlere önerilerimizden birisi sosyal medya hesaplarınızı kullanmanızdır. Bizlere gönderdiğiniz içeriklerinizi yayınlandıktan sonra "Basında Biz" adı altında yayınlamanız sizin adınıza en yararlı backlink olacaktır. Ayrıca Arkadaşlarınıza ya da çevrenizdekilere "Benim sitem ile ilgili haber yapmışlar" diyerek merak uyandırıp kendi içeriğinizi göndererek sitenize daha çok katkıda bulunmuş olursunuz. Farklı içerikler hazırlayarak insanların dikkatini çekmeye çalışın.


Not: Siteye üye olamama, sorunlar ile karşılaşma halinde PM ile ulaşarak bilgilendirirseniz seviniriz. İsteyenlere Üyelkleri açabiliriz.

Ek Olarak: @snowbird adlı arkadaşın tanıtım yazısı yayınlanmıştır.