Site Adı: Nevresim Bahçesi
Site Adresi: www.nevresimbahcesi.com
Açılış Tarihi: 01.11.2015
Kullanılan Yazılım Dili: HTML
Site Açıklaması: Nevresim Bahçesi; Taç, Casa Dora, Cotton Box, US Polo Assn,Pierre Cardin gibi sektörün lider markaları ile birlikte çalışmayı felsefe edinmiş bir kurumdur. Nevresim Takımları kategorimizde size tuşesi en yüksek Ranforce nevresim takımlarını, en parlak ve yumuşak saten nevresim takımlarını, en organik bambu ve pamuk nevresim takımlarını, her ihtiyacınızı karşılasın diye de dört mevsim nevresim setlerini sizler için bir araya getirdik.

Üstüne pratik kullanımı ve hepsi bir arada özelliği ile en çok tercih edilenlerden olan uyku setlerini de sektörün öncü firmalarından tedarik ettik.

Yeni evlenecekler ve çeyiz hazırlığında olanlar için hem geleneksel hem de modern bir çok çeşit çeyiz setini araştırdık ve bulduk.

Soğuk kış günlerinde kahveniz ve kitabınızla baş başayken sarınabilesiniz veya balkonda/bahçede otururken üşümeyin diye en güzel örgü battaniye modellerini derledik.

Hem yatak örtüsü olarak hem de üzerinize örtmek için her mevsim kullanabileceğiniz en modern ve en konforlu pike takımlarını da sizlere sunuyoruz..

Evinizde, yatağınızda çeyizlerinizde kullanabileceğiniz,odanızın şıklığına şıklık katacak yatak örtülerini ve dahası çarşaf, yastık,yorgan, yastık kılıfı, yatak alezleri ve daha birçok ürünü Nevresim Bahçesi'nde sizlerin beğenisine sunuyoruz. Amacımız sadece sizlere en güvenli alışverişi sağlarken en iyi hizmeti vermek.