lostyazilim

Noktabi | Sosyal Medya Noktası

8 Mesajlar 721 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Piedra Piedra WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 466
  • Beğeniler 96 / 118
  • Ticaret 6, (%100)

[CENTER]

Çeşitli eğlenceli liste ve testlerin olduğu insanları sıkmayan haberlerin paylaşıldığı, insanı konu alan güncel site.

http://www.noktabi.com/

https://www.facebook.com/noktabicom

https://twitter.com/noktabicom[/CENTER]

wmaraci
reklam

balporsugu balporsugu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)
güzel bir siteye benziyor fakat konuları çok dağıtmışsınız.bu kadar konuda ben niye girdim diyebildim.çok karışıki,konu skalanızı biraz daraltsanız daha iyi olurmuş

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 466
  • Beğeniler 96 / 118
  • Ticaret 6, (%100)

balporsugu adlı üyeden alıntı

güzel bir siteye benziyor fakat konuları çok dağıtmışsınız.bu kadar konuda ben niye girdim diyebildim.çok karışıki,konu skalanızı biraz daraltsanız daha iyi olurmuş

Yorum için teşekkürler hocam, dağıtmışınız derken hocam pek anlayamadım da açar mısınız ?

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
LazyLoad eklemişsin ama sayfa açılış hızı yine de yavaş. GTMetrix'ten de kontrol ettim. Bu kadar js ve css varken işin zor. Temayla konu da uyumsuz olmuş zaten. Font olayına girmiyorum bile. Türkçe karakterler bağırıyor.
En azından grid-sliders gibi eklentilerde lightbox'ları kısmaya çalış. plugin performance eklentisiyle de kasan pluginleri bulup pasif yap. Bu şekilde çok zorlanırsın.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)

Piedra adlı üyeden alıntı

Yorum için teşekkürler hocam, dağıtmışınız derken hocam pek anlayamadım da açar mısınız ?

site bir kısma hitap etmiyor.yani şöyle örnek gösteriyim bir arkadaş android blogu açar içinde teknoloji haberleri paylaşır,testler yapar,galeri koyar ve belirli bir kısma hitap eder.nedir 25-35 yaş teknoloji,telefon,merak sahibi kesime hitap eder.siz konuları o kadar açmışınızki sporda var kültürde var videoda var galeride var.peki bu videoda kültürmü var spor mu var ne var belli değil.çok karışık geliyor insana.içindeki konular beni biraz biraz ilgilendiriyor fakat konu çokluğundan siteden kaçasın geliyor.az biraz anlatabildiysem ne mutlu bana.yani siteyi bölseniz 5 site çıkar.

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 466
  • Beğeniler 96 / 118
  • Ticaret 6, (%100)

site bir kısma hitap etmiyor.yani şöyle örnek gösteriyim bir arkadaş android blogu açar içinde teknoloji haberleri paylaşır,testler yapar,galeri koyar ve belirli bir kısma hitap eder.nedir 25-35 yaş teknoloji,telefon,merak sahibi kesime hitap eder.siz konuları o kadar açmışınızki sporda var kültürde var videoda var galeride var.peki bu videoda kültürmü var spor mu var ne var belli değil.çok karışık geliyor insana.içindeki konular beni biraz biraz ilgilendiriyor fakat konu çokluğundan siteden kaçasın geliyor.az biraz anlatabildiysem ne mutlu bana.yani siteyi bölseniz 5 site çıkar.

Anladım hocam yani diyorsunuz ki belli konularda hitap edin ki. belli kitleniz olsun.

• Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)

Piedra adlı üyeden alıntı

Anladım hocam yani diyorsunuz ki belli konularda hitap edin ki. belli kitleniz olsun.

evet aynen öyle zaten piyasada büssürü blog var. 2 makale bulup yayınlayıp bir yerlere gelmeye çalışıyorlar.siz maden uğraşıcaksınız adam gibi bir kitle seçin en azından onlara hitap edersiniz.böyle sitelere google dışında girme şansı insanların 0.genel olarak bloglarda her taraf da yazılar,bilgiler wordpress eklentileri insan kaçıyor siteden.

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 466
  • Beğeniler 96 / 118
  • Ticaret 6, (%100)

evet aynen öyle zaten piyasada büssürü blog var. 2 makale bulup yayınlayıp bir yerlere gelmeye çalışıyorlar.siz maden uğraşıcaksınız adam gibi bir kitle seçin en azından onlara hitap edersiniz.böyle sitelere google dışında girme şansı insanların 0.genel olarak bloglarda her taraf da yazılar,bilgiler wordpress eklentileri insan kaçıyor siteden.

Eleştiri ve öneriniz için çok Teşekkür ederim hocam şimdi bir alt yapı çalışması yapacağım.

Ek Olarak: Yorumları tekrar alabilir miyim ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al