Oyunlar bilindiği üzere insanların hem zeka gelişimine yardımcı olmak hem de iyi bir zaman geçirmesi için en ideal araçlardır. Size bahsedeceğim oyun ise minecraft. Bu oyunu oynayabilmeniz için bir server’ a ihtiyacınız var ve bu noktada NoMercyMC üç yıldır vermiş olduğu kesintisiz hizmet sayesinde oyunculara katkı sağlıyor. NoMercyMC Türkiye genelini ele alacak olursak öncü olan serverlardan bir tanesi diyebiliriz. Ve 3 yıl boyunca sürdürmüş olduğu hizmetine aralıksız olarak devam ediyor. isterseniz serverin bilgilerine kısaca bir değinelim.


SUNUCU BİLGİLERİ

mc.nomercymc.com adresinden ulaşabileceğiniz server şu anda 1.10.2 sürümüne sahip durumda. Hizmet verilen sitenin ismi ise http://www.NoMercyMC.com serverin RAM miktarı ise 64 GB sosyal medya’ da da hızlı bir şekilde kendini göstermeye başlayan sunucu şu an yalnızca facebook uygulamasına ağırlık veriyor ancak çok kısa zaman içerisinde twetter ve de youtube gibi uygulamalarla da kendini hızlı bir şekilde gösterecek.
Serverın yönetim sistemine dahil olduğunuzda se sizleri 3 farkı yetki bekliyor olacak. Bunlar aşağıda sıralanmıştır.


REHBER

MİMAR

AJAN


Türkiye’nin ciddi anlamda ilk minecraft serveri olan Nomercymc içerisinde Faction, PvP, Parkur gibi oyunlar yer alır. Oldukça kaliteli bir ekip ve yönetim tarafından hizmet verilerek bu hizmetin akışı da sürekli olarak kontrol altında bulundurulur.

Sunucunun içerisinde bulunan oyuncuların sürekli bir şekilde farklı deneyimler yaşayıp eğlenmesini sağlamak için ise bir çok seçenek mevcut olan nomercymc de isterseniz mobil bir oyun olan TempleRun oyununun kahramanı olabilirsiniz, isterseniz de Herobrine efsanesinin bir parçası olabilmektesiniz. Oyun deneyiminin üst düzeye çıktığı bu parkurlarda diğer oyun yarışıp sunucunun Tarzan'ıda olabilirsiniz.

Parkurlardan bir kaç görüntü

Parkur Alanı



Parkur Kuralları



Parkular






Bu hazır etkilenliklerin yanında yetkililerin düzenlemiş olduğu koşu yarışlarıda bulunmakta, bu yarışlarda tüm sunucu büyük bir oyuncu kitlesiyle yarışabilir veya bir savaşın ortasında kendinizi bulup takım arkadaşlarınız ile beraber aynı safı tutabilirsiniz.

Oyun Çeşitleri

Oyun Alanı



Oyunlar






Oynanış

Oyun içerisinde bulunan bu etkinliklerin yanı sıra isterseniz bir avcı olarak canavaların peşine düşebilir, isterseniz bir çiftçi olarak kendi tarlanızı kurabilir, isterseniz de ticaretle uğraşabilirsiniz.

Oyunda edinmiş olduğunuz paralar ile ücretsiz olarak her oyuncuya özel olan arsanızı geliştirebilir, kendi event alanızızı, pazarınızı, veya tarlanızı kurabilirsiniz.

Gelişmiş bir oyun deneyimi sunan NomercyMc de hayal gücünüz kadar geniş imkanlarla yapabildiklerinizin sınırı bulunmamakta.

Arsaların Bulunduğu Bölgeden Bir Görüntü



Sonuç olarak toparlayacak olursak bugün dünyanın da yakından takip ettiği ve oynadığı oyuna yukarıda da belirttiğimiz http://www.NoMercyMC.com adresinden girip size sunulan oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Sisteme kayıt olarak dahil olabiliyorsunuz. Site içerisinde kurallar alanını okuyabilir ve destek gerekirse destek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda vıp üyelikler ve de özel eşyalara sahip olmak istiyorsanız Nomercymc parasını kullanabilirsiniz.