Alışılagelmiş yöntem ve teknikler geçtiğimiz 10 yıl da olağan üstü bir hızla gerileyerek, yerini teknoloji ve inovasyona bıraktı. Gelişimlere ayak uyduramayan birçok sektör firması da maalesef geride kaldı. Bu nedenle hizmet sektörü artık daha dinamik ve daha sıra dışı fikirlerin yer aldığını geniş bir merceğe ulaşmış oldu. Bu sektörlerden nasibini alan en önemli sırayı da elbette ki bilişim firmaları oluşturuyor.

Bu anlamda hizmet kapsamında çok çeşitli kampanya ve değişimlere gerçekleştiren firmalar, sundukları hizmetlerin arasına yenilerini ekleyerek kullanıcıya ulaşmanın ve etkin çalışma yürütmenin temellerini oluşturdular. Bu bağlamda oem bilgisayar teknik servis hizmeti veren firmalar artık bu işi yerinde yapma imkanı sağladılar. Artık hemen herkes aynı beyaz eşya veya kombi servisleri gibi bir telefon ile kullanıcının ayağına gidiyor ve servis hizmetini veriyor oldu.

Gelişmeleri yakından takip etmek ve bilgisayarınız bozulduğunda kapı kapı bilgisayar servisi aramamak için Google amca da kısa bir arama yapmanızı öneririm. Hem makul hem de hızlı hizmet alabilirsiniz. Benden söylemesi :)