Uzun zamandır aklımda olan tasarım değişikliğini bugün itibarı ile gerçekleştirdim. Neredeyse site kurulduğu günden beri kendi tasarımım olan ve sadece bu site için tasarladığım ve kodladığım okurtv temasını kullanmaktaydım. Ancak hızla gelişen internet ve blog dünyasına bu tasarım yeterli gelmemeye başladı.
Bende yeni bir wordpress teması yapmanın zamanı geldiğini anladım ve kolları sıvadım. Ancak Blog dışında yürüttüğüm ve gerçekleştirdiğim özel işlerimden dolayı yeni tasarımı yapması ve kodlaması beklediğimden çok daha uzun sürdü. Uzun bir süre sonunda kafaya koydum ve bir çırpıda bitirmeye karar verdim ve bugün itibari ile de bitirip yeni wordpress temasına geçmiş bulunuyorum.
Tema Hakkında
Yeni temanın ismini Biberr Blog koydum. Neden bu ismi tercih ettiğimi bilmiyorum ancak, daha tasarıma ilk başladığımda zamanlarda koyduğum bir isim. Bence gayet uygun.
Biberr Blog Twitter Bootstrap framework kullanılarak hazırlanmıştır. HTML5 ve CSS3 kriterlerine sadık, responsive desing kurallarına uygun olarak kodlanmıştır. Renk seçiminde ise sade ve flat (düz) renkler tercih edilmiştir.
Biberr Blog
Şu anda Beta olarak yayına başlayan Biberr Blog Temasını, gerekli olan düzenlemeler ve iyileştirmeler tam olarak bittikten sonra kendi açımdan bir ilki gerçekleştireceğim. Muhtemelen 2 hafta kadar sürecek olan beta sürecinden çıktıktan sonra temanın satışını yapmayı düşünüyorum. Fiyat olarak henüz bir şey belirlemedim ancak Temanın hak ettiğinden bir kuruş fazla yada bir kuruş az olmayacağını bilmenizi isterim.
Eski tasarımı merak edenler bu linkten önizlemesine bakabilirsiniz.
Biberr Blog WordPress Teması hakkında iyi ve kötü görüşlerinizi bu başlık altında yorumlarsanız sevinirim.
Site adresi : okurtv.com
kaynak : http://okurtv.com/okurtv-yeni-tasarimiyla-yayinda/