Evden eve nakliyat ve depolama hizmetleri alırken seçeceğimiz nakliye firmasının çok kaliteli olmasına daima dikkat etmeliyiz. Elbetteki sizler garantili ve sigortalı hizmetler sunan nakliye firmalarından yana tercihinizi kullanacaksınız. Bu noktada elbette karşınıza sektörün en iddialı firması olan ÖMEROĞLU NAKLİYAT çıkmaktadır.
Ömeroğlu nakliyat olarak yıllardır bu sektörde taşımacılık hizmeti veren firmamız müşteri memnuniyetini büyük oranda benimseyerek taşımacılık hizmetleri vermektedir. Gerek evden eve nakliyat gerekse eşya depolama hizmetlerini garantili,sigortalı ve itinalı bir şekilde vermekte müşterilerini daima memnun etmektedir.
Evden eve taşımacılık hizmetini aşamalı olarak sunan nakliye firmamız düzenli çalışma planıyla rakip firmaları ve müşterilerini kendisine hayran bırakmıştır. Ev taşıma işleminin aşamaları şu şekildedir;
1. Ekspertiz gönderilerek gereken ekip ve ekipman ile birlikte gelecek kamyon türü belirlenir.
2. Gereken ambalajlama malzemeleri temin edilir. (Eşyaların ebatlarına ve hassasiyet durumlarına bakılarak en uygun malzeme temin edilir.
3. Taşınma günü gelinerek eşyalar önce paketlenir, mobilyalar sökülür ve ambalajlanır, daha sonra kamyona profesyonel ekibimiz tarafından yüklenir.
4. Yeni evinize gelen kamyonumuz eşyaları yerli yerine koyarak ve mobilyaların montajını yaparak sizlere rahat bir taşınma gerçekleştirir.

Daima bu prensiple çalışan firmamız müşteri kazanma misyonuyla hizmet vermeye devam etmektedir.
İrtibat Bilgileri
0532 351 9787
0534 246 1439
0216 388 49 00
www.omeroglunakliyat.com
www.omerogluevdeneve.com
info@omeroglunakliyat.com
http://www.omeroglunakliyat.com
http://www.omerogluevdeneve.com
Eviniz bize emanet...