Evet arkadaşlar bugün sizlere online araç kiralama hakkında bilgi vereceğim.Rent a car işi ile kendi çapımızla uğraştığım zamanlarda (2 sene) çok şikayetler almıştım bunlardan birisi fiyat politikası 2.cisi ise teslim alan teslim eden uygunsuz konuşma tarzı ve teslimatda genellikle sorun yaşıyanlarla dolu piyasa.Mahale aralarındaki rent a car lar ise almış başını gitmiş (zamanında bende o şekildim) .

Sistemimiz Kiralık araba organizasyon mantığı ile çalışmaktadır.

Nasıl çalışır: Sitemizde Araç Rezervasyon ve araç listesinden Alış yeri tarihi saati belirtim iade yeri tarih ve saati belirtiyorsunuz ve Önünüze araçlar listeleniyor.Listelenen Araçlardan size uygun olanını seçiyorsunuz ve ödeme sayfasına gidiyorsunuz.Burada Püf nokta arıyan müşterilerimizede söylüyorum her zaman Sözleşmeyi dikkatli okumanız ve Araç kiralama sözleşmesi sizler içinde sorun yoksa ödeme noktasına kadar bilgileri doldurup geliyorsunuz. Burada peşin ödeme (kredi kartı ile) ve Teslimatda ödeme mevcutdur. Teslimatda ödeme işaretlediğiniz zaman 1 günlük aracın kaporasını kredi kartınız ile ödeme zorunluluğu getirilmiştir.

Belirttiğiniz E-Mail Adresinize bilgiler gelir 7/24 Yol destek Telefon numaralarımız ve size ait olan müşteri temsilcinizin ismi soyismi ve telefon bilgileri gelir..

Araç lokasyonları İstanbul ile sınırlı değildir 72 il ve 7400 Araç ile sitemiz üzerinden hizmet vermekteyiz.

Dilerseniz 0212 689 12 22 veya 0542 407 45 70 Nolu telefonlardan Direk bilgi alabilirsiniz.

Not: Ön Rezervasyon usulü çalışıyoruz. (1 Gün önceden Yapılan Rezervasyonlar için) Gün içerisinde Araçlar için Aramanız yeterlidir Bulunduğunuz böylgeye göre Sorgulama yapılıp sizlere bilgi verilir.

Günlük 50 TL den Araç Kiralama zamanı (3 Gün İçin Geçerli Lokasyonlarda)
Site İsmimiz : www.kiralikarabam.org