netbozum
tr.link

Online Film Sitesi

2 Mesajlar 558 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 558 görüntüleme
acebozum
tr.link

izmitekibi izmitekibi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
45 gün önce yanın hayatına başlayan ve 400 seçkin filmin bulunduğu sitemde film öncesi reklamlar olmadan açılır pop-up pencereleri olmadan rahatça film izleyebilirsiniz. Sitemiz Sonfilmler.Org' da Thor 2 Ninja 2gibi aksiyon, macera tarzında filmler bulunmaktadır. En çok izlenenler kategorisinden Hit filmleri görebilir ve izleyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, iletişim bölümünde bulunan mail adresimizden bizimle iletişime geçtiği takdirde, içerik sitemizden 3 iş günü içinde kaldırılacaktır.

Sonfilmler.Org Teşekkürler. Herkesi son filmler' i izlemeye beklerim.

Ek Olarak: backlink yaptığımı düşündükleri için banlanmıştım 1 haftalığına, aklıma gelmişken linklerin hepsini kaldırdım düzelttim

http://www.sonfilmler.org
wmaraci
reklam

marco41 marco41 Fullindir.in Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 6, (%100)
Bu siteye kadar geçtiğim o kadar sayfadaki film sitelerine baktım adamlar filmi atmamış sadece afişleri var yada film var ama video silinmiş. bu sitede denk gelmedi bana o yüzden güzel site

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al