45 gün önce yanın hayatına başlayan ve 400 seçkin filmin bulunduğu sitemde film öncesi reklamlar olmadan açılır pop-up pencereleri olmadan rahatça film izleyebilirsiniz. Sitemiz Sonfilmler.Org' da Thor 2 Ninja 2gibi aksiyon, macera tarzında filmler bulunmaktadır. En çok izlenenler kategorisinden Hit filmleri görebilir ve izleyebilirsiniz.
Yasal Uyarı: Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, iletişim bölümünde bulunan mail adresimizden bizimle iletişime geçtiği takdirde, içerik sitemizden 3 iş günü içinde kaldırılacaktır.
Sonfilmler.Org Teşekkürler. Herkesi son filmler' i izlemeye beklerim.
Ek Olarak: backlink yaptığımı düşündükleri için banlanmıştım 1 haftalığına, aklıma gelmişken linklerin hepsini kaldırdım düzelttim