-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
altef4 direk ana sayfada numaralar ap açık görünsün istemedim sonuçta herkesin numarası ana sayfada öyle görünmesi ne bilim gizlilik açısından vs vs o yüzden detay kısmına ekledim. detay kısmında bilgileri görebilirsiniz.
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
altef4
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kan arayan insanların gizlilikle pek ilgileneceğini sanmam ayriyetten o adam zaten kan arıyor o numara orada gözükecek ki diğer insanlarda o numarayı görüp direk arayabilsin içeri girmedim numara içerde görünüyo olabilir ama anasayfa içinde numaraları gözükür hale getirmelisin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
altef4 aynen basit iş yapılır ama başlamadan önce bu şekilde baya bi istek aldım yani bu şekilde olması şu açıdan daha iyi olabilir atıyorum biri siteye bot yazmak istedi tüm telefon numaraları 1 saniyede görebilir mesala bu yönlerden de bakarsanız ana sayfada görünmesi hoş olmayabilir. Ama kısa bi anket yaparım sitede oradan gelen sonuca göre ana sayfada da açarım numaraları :) Çok sağolun düşünceleriniz için :)
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
altef4
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tebrik ederim site değil de mobil app geliştirmen daha faydalı olur kan gerektiğini insanlar genel de hastanede öğrenirler ve yanlarında olan tek şey mobil cihazlar olur play store reklamlarıyla uygulamanı ön plana çekersen dikkatleri üzerine çekersin gelişmeleri takip ediyorum kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
altef4 aynen 2 gün sonra falan mobil uygulama yapmaya başlayacam android için :) hayırlısıyla inşAllah :)
Loving
instagram hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Mantık güzel tema olmamış kararındayım. başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İnsanlık için faydalı olan/olacak her proje başarılıdır bence. Sizinki de öyle olmuş tebrikler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
kbeyoglu sağolasın varolasın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Loving sizi bu düşünceye iten ne peki ? eksiklerimiz var andorid ve ios uygulaması gibi onlarıda yapıcaz başkada bir eksik yok ki yani neden öyle bir tepki verdiniz anlayamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel ve Faydalı Fikir Umarım Başarılı Olursun Dostum ;)