Site adı : www.weboyunoyna.com
alan : flash oyunlar
Açılış yılı : Ekim 2013


Günümüz şartlarında her şeyin bir kolaylığı olduğundan dolayı oyun oynamalar bile artık bir yere bağımlı olmadan oynanabilmektedir. İster parkta, ister otobüste, ister yemek yerken isterseniz de işyerinizde boş zamanınızda hemen her müsait olduğunuz ortamda oynanabilmektedir. İnsanların çok eğlenceli ve aynı zamanda da zihinlerini harekete geçiren düşünmeye zorlayan bu sayede sürekli olarak beyninizi çalıştıran oyunlar aslında sağlık açısından da büyük önem taşımakta ve bazı hastalıkları önüne geçerek engellemesini sağlamaktadır. Beyninizde bir alışkanlık haline geldiğinde gönderilen oyun oyna mesajı ile insanlar hem vakitlerini değerlendirmiş olurlar hem de keyifle eğlenceli dakikalar geçirmiş olurlar.
Bu oyunlardan olup sitemizde en çok oynanan oyunlar arasında genel olarak beceri dikkat ve zeka gerektiren oyunlar gelmektedir. Daha çok anlaşılması olması açısından sitemize eklediğimiz ve sizlerin severek oynadığı oyunlar Türkçe dublajlı ve açıklamalıdır. Sitemizdeki geldiğinizde sizlere verdiğimiz değerin büyüklüğü kalitemizden, görselliğimizden, grafiklerin şıklığından sizlerde daha net bir şekilde görerek anlayacaksınız. İnsanların eğlenmeleri tek kişilikte olabilmektedir. Sitemize giren oyuncu üyelerimizin en çok oynadığı oyunların başında balon patlatma oyunları gelmektedir. Günümüzün en sevilen oyunundan olan bu çok eğlenceli ve dikkat isteyen oyun tüm yaş gurupları arasında virüs gibi yayılarak oynanma rekorları kırmaktadır. Zaten muhteşem oyunlar olan sitemize girdiğinizde en çok oynanan oyunlar sırasında bu oyunun ilk sıralarda yer aldığını göreceksiniz. Aynı topları bir araya getirerek patlatıp hem çok sayı almak hem de bir sonraki bölüme geçmeye çalışacaksınız.
İşte sitemizin olmazsa olmazı mario oyunları çok uzun zamandan beri oynanan ve zevki de eğlencesi de asla geçmeyen bir oyundur. Bu oyun yıllardan beri o kadar çok sevildi ki her geçen gün yeni versiyonları çıktığında sitemize eklemekteyiz.