Onur Forma - Medikal Giyim - İş Elbiseleri

Medikal giyim satın almak isteyen müşterilerimiz için tamamen kendi üretimimiz olan ve tescilli markamız ile sizlere sunmaktayız.
Perakende ve Toptan Medikal Giyim alışverişi zor ve karmaşık bir süreçtir. Bu süreci sizler için kolay, hızlı ve güvenli hale getirdik. Elazığ Merkez ve İzmir'de bulunan fabrikalarımız ile birlikte hizmet veren firmamız en kaliteli Hemşire Forması, Ortopedik Terlik modellerimiz ile birbirinden özel fırsat ve avantajlarla doğrudan fabrikadan Medikal Giyim Ürün fiyatları ile aracısız alışveriş imkanı sunmaktadır.
Medikal giyim satışı yaparken sizlere en kaliteli kumaşlardan Alpaka Terikoton ve kendi üretimimiz olan Viskon Kumaşlarımız ile en şık ve en özel Alpaka takım, Terikoton takım, Viskon takım ve en kaliteli malzeme ve işçilik ile ürettiğimiz ortopedik terlik modellerimizi sunmak öncelikli hedefimizdir
Medikal Giyim fiyatları model model değişiklik göstermektedir bu değişikliğin sebebi ürünün üretiminde kullanılan kumaş, diğer malzemeler, aksesuar gibi materyallerle alakalıdır.

Medikal Giyim siteleri içinde en yenilikçi hizmeti vererek medikal giyim satan yerler arasında konumunu her geçen gün belirginleştiren markamız fabrikadan toptan hemşire forması, sabo terlik, likralı takım modelleri ve şık koleksiyonları ile en moda medikal formaları Türkiye’nin ve dünyanın her yerine anlaşmalı lojistik firmalarımız ile ulaştırmaktadır.