OsmanliTR.CoM
Osmanlı Devleti
Çoğunlukla eğitim ve öğretim üzerine kurulmuş genel forum sitesidir.
Sitemizde aradığınız tüm bilgilere ulaşmak mümkündür.İslamiyet Bölümümüz Mevcuttur
Türkiye cumhuriyeti tarihi mustafa kemal atatürk ve türk dünyasına büyük yer ayırılmıştır.
Ayrıca Lise-İlkokul bilgilerine ulamakta mevcuttur.Lise bilgilerinde kitap özeti,Matematik,Geometri,Fizik,Kimya,Biyoloji
Edebiyat,Dil ve Anlatım,Dil Bilgiesi,Tarih,Coğrafya,Felsefe,Din, Aradığınız bütün ödevleri bulabiliceksiniz.
Ayrıca yabancı dil eğitimi(Almanca,Fransızca,İtalyanca) Lise,İlkokul dersleri hakkında konu anlatımılarıda mevcuttur.
Eğer türk-yabancı bir kişiyi ve o kişinin hayatını yani kim kimdir merak ediyorsanız biyografisi bölümü vardır.
Sağlıklı yaşam için nelerin gerekli merak ediyorsanız sağlıklı yaşam bölümümüzde mevcuttur.
Ayrıca Doğadan Hayvanlar Alemi,Bitkiler Alemide vardır.
Sıra Kadınlar ve erkeklerin en seviceği bölümlerden birindeyiz kadınlar ve erkeklere özel bu bölümümüzde
hobiler,moda,el becerileri,anne ve bebek gibi birçok bölümümüz bulunmaktadır.
Ayrıca Akademik Konularda vardır,çevre bilimleri,deniz bilimleri,ekonomo,hukuk,meslekler,mimarlık,mitoloji
mühendislik,parapsikoloji,psikiyatri,sanat vb bölümler.Programlama,Grafik Tasarım,Web Tasarım,Şiirler,Aşk Sözleri Bölümüzde vardır.
Ayrıca Güzel sözler kandili mesajları sözleri vb şeylerde vardır
Kısacası Osmanlitr.com Genel Kiteleye hitap eden Genel Forum Sitesidir.
Moderatörler Alınıcaktır.