OSohbet.Net Yeni kurulmuş olup fakat yönetim kadrosunun mirc ve sohbet odaları konusunda yüksek tecrübelere sahip olduğu ve bu tecrübelerini kendi adına sadece hobi olarak yaptıkları ve emek verecekleri bir site olarak sizlerin beğenisine sunmuşturlar.
Osohbet.Net içinde Sunucu ve sohbet odaları dışında arayıpta bulamadığını mirc remoteleri yada piyasada olmayan tamanen sizin hayal gücünüzle meydana gelecek kodlar yazıp sizlerle paylaşmaktadır.
Sohbet sunucusuna gelince OSohbet.Net yönetimi herkes gibi olmaktansa yeni bir sistem yeni bir bakış açısı anlayışıyla sizlere hizmet etmektedir.
Sohbet Odaları yöneticileri ve Userleri kesinlikle elit kullanıcılar olan sitemizde huzur kaçırıcak tüm davranışları sergileyen insanlar uzaklaştırılır. Sıcacık bir sohbet ortamı olan Mobil sohbet kullanıcılarımızında çoğunlukla katıldığı ve yaş sınırlamasının olmadığı güzel bir ortam oluşturduğumuza inanıyoruz.
Seviyeli bir sohbet ortamı seviyeli bir chat ortamı oluşturmayı başaramayan arkadaşlarımızında olduğu bu piyasada sizlerin aramıza gelip sitemizi gördükten sonra bize katılma isteğinizin artmasından yana şüphemiz yok.

Sizlerde eğer kafanızı dağıtmak iş stresi yada hayatın size yaşattığı sinir stres gibi sorun sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız sitemizi ziyaret ederek birazda olsa kurtulmak istediğiniz düşüncelerinizden sorunlardan uzaklaşabilirsiniz.
http://osohbet.net